Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Майстор в София за Доминатор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Майстор в София за Доминатор

Здравеите, скоро си купих Доминатор97г.и проблемите започнаха. На втория ден го оставих за ремонт за смяна на глава че счупи кобилица че пък не качваше масло заради един о пръстен.Намерих глава втора употреба и я смених като си мислех че всичко вече ще е наред.Но нещата не се оказаха така, след като смени маистора главата се оказа че много пуши---та кво да праим аиде да сменяме гумичките на клапаните.Сменихме и гумичките на клапаните и сега пушенето продължава а пък харченето на масло е ужасно примерно 700-800гр на 100 км. А пък иначе мотора си върви със 140 на равно.Та въпроса ми е дали може нещо да е от новата глава или пък е издухал двигателя.Тоя разход на масло ме разби направо, а па мотора си върви.Та в тоя ред на мисли ми се ще ако знаете някои читав маистор в София да дадете координати че вече отварянето на главата ще му е за трети път, че явно с моя селски маистор работата няма да стане. Благодаря предварително.

До: Майстор в София за Доминатор

Родригез - 0889289511

Сервиза се намира в кв.Красна поляна, на 100м от 92 ОУ. Успех!
    KTM Fen

Коментар

Ами да ти кажа, дори да го оправят тоя мотор, доминатора не го карай със 140. Най му е добре 100-110, с повече всяка година ще сменяш бутало. Аз се опитвам да потдържам 90-100 ама без значение от пътя, само остри завой и супер задръствания извънградско могат да ме накарат да намаля. Нали гоним средна скоротс все пак.
      "If they give you ruled paper, write the other way." Juan Ramon Jimenez

Коментар

Първоначално публикуван от ssaattyyrr Преглед на мнение
        Ами да ти кажа, дори да го оправят тоя мотор, доминатора не го карай със 140. Най му е добре 100-110, с повече всяка година ще сменяш бутало. Аз се опитвам да потдържам 90-100 ама без значение от пътя, само остри завой и супер задръствания извънградско могат да ме накарат да намаля. Нали гоним средна скоротс все пак.
        Аз не го карам с 140 а понеже нямах книжка и от провинцията до София-кат го кара един приятел та тои го кара с толкоз.Мен със 100 ме устроива напълно.

Коментар

Този харч на масло няма да е от глава а от сегменти. Като го отваряхте сигурно е имало следи от прегряване или каране без масло. Ако не намериш добър майстор в София , идвай в Банкя. Няма начин да не го съживиме.
          0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Майстор в Суходол при Карчев май се казваше 0898689389 02/9296602
            Успех и да ти е честито якето
            Чуквам първа, чуквам втора, а на трета палиме мотора: http://bit.ly/1Y4WCAk

Коментар

А,цилиндъра сваляхте ли го,или само главата?

Коментар

Първоначално публикуван от asen_dp Преглед на мнение
                А,цилиндъра сваляхте ли го,или само главата?
                Цилиндъра не сме го сваляли, та не знам там кво е положението, ама то маи е ясно кво е.

Коментар

А някои дали може да ми каже примерно горе долу колко е ремонта на двигателя ако трябва ново бутало сегменти шлаифане и работа.Че да мога да се подготвя психически.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X