Здравеите, скоро си купих Доминатор97г.и проблемите започнаха. На втория ден го оставих за ремонт за смяна на глава че счупи кобилица че пък не качваше масло заради един о пръстен.Намерих глава втора употреба и я смених като си мислех че всичко вече ще е наред.Но нещата не се оказаха така, след като смени маистора главата се оказа че много пуши---та кво да праим аиде да сменяме гумичките на клапаните.Сменихме и гумичките на клапаните и сега пушенето продължава а пък харченето на масло е ужасно примерно 700-800гр на 100 км. А пък иначе мотора си върви със 140 на равно.Та въпроса ми е дали може нещо да е от новата глава или пък е издухал двигателя.Тоя разход на масло ме разби направо, а па мотора си върви.Та в тоя ред на мисли ми се ще ако знаете някои читав маистор в София да дадете координати че вече отварянето на главата ще му е за трети път, че явно с моя селски маистор работата няма да стане. Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Майстор в София за Доминатор
Свий
X
-
До: Майстор в София за Доминатор
Ами да ти кажа, дори да го оправят тоя мотор, доминатора не го карай със 140. Най му е добре 100-110, с повече всяка година ще сменяш бутало. Аз се опитвам да потдържам 90-100 ама без значение от пътя, само остри завой и супер задръствания извънградско могат да ме накарат да намаля. Нали гоним средна скоротс все пак."If they give you ruled paper, write the other way." Juan Ramon Jimenez
Коментар
-
Първоначално публикуван от ssaattyyrr Преглед на мнениеАми да ти кажа, дори да го оправят тоя мотор, доминатора не го карай със 140. Най му е добре 100-110, с повече всяка година ще сменяш бутало. Аз се опитвам да потдържам 90-100 ама без значение от пътя, само остри завой и супер задръствания извънградско могат да ме накарат да намаля. Нали гоним средна скоротс все пак.
Коментар
-
Този харч на масло няма да е от глава а от сегменти. Като го отваряхте сигурно е имало следи от прегряване или каране без масло. Ако не намериш добър майстор в София , идвай в Банкя. Няма начин да не го съживиме.0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Коментар
-
Първоначално публикуван от asen_dp Преглед на мнениеА,цилиндъра сваляхте ли го,или само главата?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар