Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Двигател от 650 в рамка на Djebel 250 ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Двигател от 650 в рамка на Djebel 250 ?

Здравейте колеги,
    Искам да попитам един въпрос имам едно сузуки джебел 250 дали може да му се присади двигател от сузуки др 650 и ако може какво трябва да се направи?

----------------------------------------------------------------
    Модератор
    Писането с голями букви означава крещене!!!
    Последно редактирано от Станислав_; 19-09-09, 12:40.

До: SUZUKI Djebel 250 двигател

колега на тези мотори маслото е във рамката,така да се каже.при др 250 количеството на маслото е по малко от това на др 650.примерно ако др 250 му трябват 1.8л,примерно казвам защото не знам колко точно взема,то на др 650 ще му е нужно примерно 2.4л.тази разлика от 0.6л няма къде да се събере в рамката на др 250.според мен е невъзможно колега-даже на скоро имаше подобен въпрос.поздрави и нещо друго за едрия шрифт,можеш да го намалиш
    Последно редактирано от evelin d; 18-09-09, 21:18. Причина: послепис

Коментар

До: Двигател от 650 в рамка на Djebel 250 ?

Колега май се бъркаш с двигателя на доминатор на него маслото му минава през рамата,на др 650 маслото си минава през радиатор и не влиза в рамата.

Коментар

Колега пропуснал си да понапишеш малко повече за това , колко други подобни преработки си направил , та да придобием представа за квалификацията ти, и да знаем какви съвети да даваме.

Пресаждане - такова каквото описваш най-вероятно ще бъде ужасно трудно и крайно несполучливо. Дори и да успееш да втъкнеш 650 сс мотор в тази рамчица , при първото по грубо движение на дясната ръка ще се свие /рамата/ на осмица.

Та най-сполучливия swap от 250 на 650 в този случай се нарича продажбо-покупка.
        0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Не го юркайте човека,НЕКА ПРОБВА.
          Разликата в рамите едва ли толкова голяма
          Виждал съм двигател от ИЖ350 на рама на Хонда 125!!! И то не къде да е, а на вр.Ботев....
          Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
          0894328706

Коментар

Просто не си заслужава труда.
            Не е важен външният вид, а сърцето. На капака на моето пише :[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

според мен рамката няма да устиска.да не говорим за вилка лагери

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X