Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТЕЧ НА МАСЛО ОТ ХТ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ТЕЧ НА МАСЛО ОТ ХТ?

На левият капак (от страната на гинератора)ми тече масло.Предполагам че е от опрастените които се намират на отворите за масло,по точно на долният.Че вапросат ми е:зблъсквал ли се е ниякой с това, и слага ли се гарнитура на самият капак или само със силикон?Дават ми едни савети за конец по самият капак +силикона но незнам,дайте някое мнение.Благодаря Мотора:хт 600 87г кик старт.

От: ТЕЧ НА МАСЛО ОТ ХТ?

Колега имал съм такъв проблем и беше поради скъсване на веригата пукнат картер много трудно ги хванах пукнатините ( ходих и ми направиха 2 заварки с аргон , слага се гарнитура да струва 15 лв в ямаха и 8 лв в някой друг магазин и със силиконче няма ядове) , махни предпазителя на веригата почисти добре с парцал запали мотора и виж къде е теча , смени и семеринга на зъбчатката сваля се зъбното колело и с отверка се маха старата много лесно .

Коментар

От: ТЕЧ НА МАСЛО ОТ ХТ?

подобен е и проблема с теч от датчика за свободна скорост-провери първо него.
      A stupid man's report of what a clever man says is never accurate because he unconsciously translates what he hears into something he can understand

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X