Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с километраж

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с километраж

Здравейте, не е офроуд обаче не мога да влезна в мото-зоната и ще питам тук; ако е срещу правилата да се трие.
    Моторчето е веспа с аналогов километраж. Имаше едно падане и смених дръжката на лявата спирачка. След като сглобих, се оказа, че започна да вдига по километраж 90, което е невъзможно за модела. Стрелката след 30 км/ч, започва да трепти и след 40 бързо влиза в невъзможна скорост. Жилото е здраво. Когато е хлабаво проблема почти изчезва, но когато го затегна към уредите на таблото, се случва случката. Какво да правя; да сменям нещо или да го държа хлабаво?

След като си открил лекарството,рахлабвай и си свиикай!
    Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

Отнеми малко от профила ,който влиза в киломатража и тогава пристягай. Най вероятно вътре притиска механизма на часовника.

Коментар

Не съм точно от откривателите, по-скоро ме е страх, че съм загубил някоя пластмасова дистанционна втулка, или още по-зле; самото табло е сдало багажа.

Коментар

Провери дали не се е разместило нещо след падането и долу при гумата, щом трепти стрелката значи жилото някъде задържа при въртене - например при голяма промяна на някой ъгъл на завой.
          Honda XL600LM, 1987
          Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
          Opel Frontera B Sport, Y22DTH, 2003

Коментар

Джамбази! Като поразглобих, открих някои замаскирани неща ... Оказа се таблото. Не ми се отваря, защото имам лош опит. Така ще се кара
            Благодаря за отговорите!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X