Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем със запалването на Suzuki DR 650 RS - 1993г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем със запалването на Suzuki DR 650 RS - 1993г

Случката е следната: тръгнах той изгасна и не пожела да запали повече. Изключвам от скорост но лампичката за неутрална не свети, също така и мигачите спряха да работят. Къси и дълги светлини има габарити и стопове също но стартера не върти въобще. Ако има някой запознат с проблема ще съм благодарен да ми помогне.

До: Проблем със запалването на Suzuki DR 650 RS - 1993г

Първоначално публикуван от JackHammer Преглед на мнение
    Случката е следната: тръгнах той изгасна и не пожела да запали повече. Изключвам от скорост но лампичката за неутрална не свети, също така и мигачите спряха да работят. Къси и дълги светлини има габарити и стопове също но стартера не върти въобще. Ако има някой запознат с проблема ще съм благодарен да ми помогне.
    Колега мигачите ще ти се оправят с едно реле което струва 15 лв. ,а за паленето виж жиците който влизат в ръчката на съединителя и контактите на старт бутона дано да съм ти бил полезен
    [B][COLOR=Red]
    SUZUKI DR 650 RS
    [/COLOR][COLOR=Red]
    [/COLOR][/B]

Коментар

До: Проблем със запалването на Suzuki DR 650 RS - 1993г

Описан по този начин проблема трябва да ти е някъде по ел. веригата ,която предотвратява палене ако - си на пачи крак , на предавка , с ненатиснат съединител и може би engine stop. Разгледай за прекъсната или омасила жичка около тези датчици и/или снопа който слиза от таблото към рамата/двигателя, както и за хлабави и корозирали кабелни обувки на същите.
      0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X