Случката е следната: тръгнах той изгасна и не пожела да запали повече. Изключвам от скорост но лампичката за неутрална не свети, също така и мигачите спряха да работят. Къси и дълги светлини има габарити и стопове също но стартера не върти въобще. Ако има някой запознат с проблема ще съм благодарен да ми помогне.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем със запалването на Suzuki DR 650 RS - 1993г
Свий
X
-
До: Проблем със запалването на Suzuki DR 650 RS - 1993г
Първоначално публикуван от JackHammer Преглед на мнениеСлучката е следната: тръгнах той изгасна и не пожела да запали повече. Изключвам от скорост но лампичката за неутрална не свети, също така и мигачите спряха да работят. Къси и дълги светлини има габарити и стопове също но стартера не върти въобще. Ако има някой запознат с проблема ще съм благодарен да ми помогне.[B][COLOR=Red]
SUZUKI DR 650 RS
[/COLOR][COLOR=Red]
[/COLOR][/B]
-
До: Проблем със запалването на Suzuki DR 650 RS - 1993г
Описан по този начин проблема трябва да ти е някъде по ел. веригата ,която предотвратява палене ако - си на пачи крак , на предавка , с ненатиснат съединител и може би engine stop. Разгледай за прекъсната или омасила жичка около тези датчици и/или снопа който слиза от таблото към рамата/двигателя, както и за хлабави и корозирали кабелни обувки на същите.0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар