Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шум при Отпуснат Съединител

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Шум при Отпуснат Съединител

    здравейте доста търсех из форума ама не намерих ифнормация,която ми трябва Таа сега имам един въпрос Мотора е Yamaha wr450f 2007година като паля мотора на празен ход шуми съединителя като дърпам ръчката на съединителя изчезва като го пускам пак шуми въпроса ми е дали има нещо сериозно да се види от вътре или е нормално.Иначе няма проблеми във вървенето.Смених и Маслото Няма Стужки
    Благодаря от сега

  • #2
    Нормално е да я има тази разлика при двете положения на съединителя. Като стиснеш ръчката , прекъсваш въртенето на вътрешната кошница на съединителя с металните дискове и първичния вал на скоростите.
    В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

    Коментар


    • #3
      нещо сериозно няма така ли да разбера

      Коментар


      • #4
        Първоначално публикуван от Mehmed450wrf Преглед на мнение
        нещо сериозно няма така ли да разбера
        Принципно Ямаха и то в тази година е тиха от страна на съединителя спрямо други мотоциклети. Когато е поразбита кошницата започват шумове.
        Другото което може да е липсата на масло или не достатъчно, маслото минава през първичният вал и доста често при отваряне на двигателя се прекалява със силикона и се запушват магистралите. Друг проблем е махането на капсуловката на един от лагерите на първичният вал, маслото за съединителя отново намалява и започват проблемите.
        Не казвам, че при теб може да има проблем, но е хубаво да се чуе от човек който знае как трябва да шуми един такъв двигател.
        EXC TPI 2019

        Коментар


        • #5
          вярно.след смяна на масло изчесна шума маслото направо беше "Катран" и сега си раноти без шум само като стъскам съединиа и го пускам почва да трепти мотора а като дам на предавка изчесва

          Коментар

          Активност за темата

          Свий

          В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

          Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

          Зареждам...
          X