Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Генерация от YZF 250 на WR400

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Генерация от YZF 250 на WR400

колеги пасва ли изпускателната генерация от YZF 250 2005 на WR400 2000 г.? и изобщо до колко са съвместими генерациите при 400/426 250 и 450 преди алуминиевата рама?
    и последно въпросче - купих си от и-бей ауспух но като дойде разбрах че не е за моя мотор, даже незнам дали е за 2Т или 4Т мотор... има ли начин да разбера на какъв мотор пасва и за 2Т или 4Т е? никъде не виждам сериен номер, иначе ауспуха е FMF Powercore.

До: генерация от YZF 250 на WR400

Колега от wr на wr стават слагал съм но мисля че и от yz на wr ще стане. Даи да видиме някоя снимка на генерацията че ми стана интересно.
    0878424143
    0887424150

Коментар

Колега разликата между резонатор за 2т и генерация за 4т е от тука до луната и е малко трудно да ги сбъркаш.А от 250 да става на 450 или друг нещо не ми се верва понеже 450 изхвърля по голямо количество газове.

Коментар

Първоначално публикуван от mari04 Преглед на мнение
        Колега разликата между резонатор за 2т и генерация за 4т е от тука до луната и е малко трудно да ги сбъркаш.А от 250 да става на 450 или друг нещо не ми се верва понеже 450 изхвърля по голямо количество газове.
        Колега кой говори за резонатор .
        До колкото аз рабирам колегата си е купил самият ауспух, така да го кажа.А не генерация
        Последно редактирано от Chinela; 14-08-09, 20:47.
        HONDA CR250 - 2 Stroke POWER

Коментар

да колеги, купих си само ауспуха и сега искам да го продам. довечера ще го снимам и ако някой може да каже за какъв мотор е ще черпя...
          иначе съм хвърлил око на цяла генерация FMF с Powerbomb колектор...просто звукът е уникален, а и малко кончета прииждат. проблема е че карам антика и рядко изпадат оферти, повечето са за YZF 250 след 2006г...

Коментар

ето го:
            Прикачени файлове

Коментар

Колега каква ти е антиката Ако е wr400 мога да ти предложа друг вариант който също е сполучлив.
              0878424143
              0887424150

Коментар

това на снимката е за 2т.На РМХ 250 съм виждал такъв
                Honda CRE 250
                Nissan Patrol GR

Botevgrad Racing Team

Коментар

Първоначално публикуван от BATKO PEPI WR Преглед на мнение
                  Колега каква ти е антиката Ако е wr400 мога да ти предложа друг вариант който също е сполучлив.
                  да колега ВР400 ми е мотора. сподели какво имаш предвид...
                  поздрави

Коментар

определено е за 2т и според мен

Коментар

Защо ти е бе Гоше този ауспух,като във момента доколкото знам мотора ти е със спортно гърне?
                      [IMG]http://store.picbg.net/pubpic/B2/4C/dd3f0e843d6fb24c.gif[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от ianko Преглед на мнение
                        Защо ти е бе Гоше този ауспух,като във момента доколкото знам мотора ти е със спортно гърне?
                        с оригинална кривка и ауспух Leo Vince е в момента, ма искам да вади звук като твоя ВР ти си с ФМФ нали, но от край до край...

Коментар

и моя е фмф генерация с пауър бомб(каквото и да значи това)

Коментар

Гоше, Лео Винчето е много добра марка. Каройли бега с такъв на световното

Твоя ФМФ е за 2 тактова машина, т.е. за твоя мотор, ама хич не става!

Един съвет...
                            Ако сменяш Лео Винчето, то единствено си заслужава да бъде само с Акрапович.

А звука може и на сегашния да го подобриш. Има там разни искроуловители и др. подобни ... Обслужи го, смени му ватата и си готов

Коментар

Първоначално публикуван от g-powerr Преглед на мнение
                              с оригинална кривка и ауспух Leo Vince е в момента, ма искам да вади звук като твоя ВР ти си с ФМФ нали, но от край до край...
                              Да, но не виждам защо трябва да даваш излишни пари само заради единия звуккойто ще дразни повечето хора.
                              [IMG]http://store.picbg.net/pubpic/B2/4C/dd3f0e843d6fb24c.gif[/IMG]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X