Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хонда црф 450 проблем

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Хонда црф 450 проблем

здравейте имам хонда crf 450r,та проблема е.
    смених им цилиндъра и след това тя си пали върви си но като се кача на високо(по балканите) и започва да прекъсва на средни обороти трябва да я карам или на пълна гас или с много малко гас и като сляза пак на нормална височина не прекъсва,впрочем прекъсва но съвсем леко и само по някой път.
    пс и не върви със пълна сила
    разбрах го по изправянето на задна гума преди се изправяше на 5-та само с гас сега не иска въобще

До: хонда црф 450 проблем

Както би казал г-н Чинела,по темата с Хондите е изписано много ама няма кой да чете .Самият той е решил проблема като е заместил оригиналния винт за въздуха с такъв който може да се коригира на ръка понеже при голяма височина въздухът(винта)се отваря до 3 оборота,защото там е по-рядък и недостига за хората та камо ли за мотора.

Коментар

а по принцип от къде се регулира въздуха

Коментар

Това за винта за сместа е вярно но той участва само на празен ход и в преходния режим при пълно натоварване винта няма никакво значение и щом тогава прекъсва варянтите са горе долу два нерегулирани клапани или втория който беше при мен аз лично си поръчах и монтирах кит за увеличаване не мощтноста ФМФ игла и жигльор горивен докато беше по хладно всичко беше нормално но от както се стопли се появиха следните симптоми разход Х2 на всички мотори от групата ямахи ктм-и бети-и и други ЦРФ-и и вървене на полувина на тях бързо си върнах оригиналната игла и оригиналния жигльор и сега всичко е нормално така,че провери си и ти какво имаш в карбуратора?
        Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
        Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

правих експерименти местих иглата пипах въздуха същата работа,дали е възможно да е от свеща или нещо от електрониката

Коментар

Първоначално публикуван от vaso18 Преглед на мнение
            ...та проблема е.
            смениха МИ цилиндъра ...
            правих експерименти местих иглата пипах въздуха същата работа, дали е възможно да е от свеща или нещо от електрониката
            Колега това не е мотор с който можеш да си правиш експерименти, нито ти, нито който и да било.
            Кажи малко повече, кой и къде ти смени цилиндъра, дали е механик или комшията който мнооо разбира.
            Опитай се да си малко по подробен в проблемите на мотора, пък съветите остави на нас...пълни сме с тях.

Коментар

цилиндъра си го сменях лично аз,а проблема е че мотора не върви и прекъсва,като се кача на балкана почва да прекъсва оше повече

Коментар

Цилиндъра си го смених лично аз а проблема е, че мотора не върви и прекъсва.
                Като се кача на балкана почва да прекъсва още повече
                Мойта логика ми казва, че щом имате техническата грамотност да смените сам цилиндър и да правите реглаж на карбуратор, то ние надали бихме могли да сме ви от полза.
                По скоро обратното, вие да учите нас. Това го казвам без грам ирония.

П.П. За да проверите дали не е от електрониката което ме съмнява, най-добре е да тествате с друга от работещ мотор.
                Друго важно нещо е дали сте ползвал мануал или сте работил по пътя на проба грешка.
                Проверете и хлабините/луфта на клапаните, зацепването на веригата /ангренажната/, сменете свеща /няма да навреди/
                Ако и тези рутинни операции не помогнат то ще трябва да се ходи на механик.
                Проверете и пилот джета да не е запушен в карба.

Коментар

ок мерси само не знам какво е пилот джет

Коментар

Жигльора за въздуха.

http://www.teamcalamari.com/dox/tekcarb24.html

Коментар

да съгласен съм за жигльора за въздух, но трябва да се и настрои и горивния жигльора за да работи мотора в различен климът и на различна височина!
                      Последно редактирано от Тануцо; 13-11-09, 00:01.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X