Здравеите на всички.Имам едно запитване към вас.Значи имам мотор Yamaha Tenere 200 kb.Мотора е с самоделно правено електронно запалване,на ниски и средни обороти си работи нормално,но на високи започва да патка и неможе да се изфорсира мотора.Решил съм да му сменя двигателя с двигател на MZ 250,понеже никъде немога да си намеря двигател с запалване за Yamaha или друг двигател които да стане за него.Някои може ли да ми каже от каде мога да си намеря двигател с запалване като за него,не е казано че трябва да е от Yamaha може да е и от нещо друго стига да може да се пригоди на неговата рамка,защото не ми се иска много да му слагам MZ-ов двигател.Ако някои има някви предложения нека да ги каже.Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с Yaмaha Tenere Помогнете
Свий
X
-
Мотора е бил 125 кубика но му е сменен двигателя с 200 кубиков на споилерите които има по него пише ямаха тенере и затова смятам че е тенере иначе мотора е двутактов с водно ухлаждане когато го докарах от гърция работеше добре и вървеше много но след една седмица се развали и от тогава три години ми омръзна да ходя по майстор и все нищо да не правят даже единият ми смени електроното но това го разбрах доста по късно сега при този майстор каза че ще го направи махна цялата инсталация и остави само кабелите които излизат от динамо магнета направи някакво смоделно електроно и пали от раз работи перфектно на ниски и средни обороти но на високи започва да гърми и да патка и не можем да разберем от каде е поблема.Благодаря на redair за телефона за електроното ще се обадим да проверим.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар