Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мотора ми прекъсва. Хонда XL 600

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мотора ми прекъсва. Хонда XL 600

Здравейте, в последно време мотора ми започна да прави малко номера, трагна ли да го юркам по черен път понякога започва да прекасва (не може да се изфорсира). Става въпрос за хонда XL 600, оправя се след като развъртя болтчетата на карбораторите от кадето се пуска бензина към отдусшниците. Ако някой знае нещо ще сам благодарен да го сподели.

Изчисти му карбуратора!

Коментар

Отдушници ?
      Да не са преливници, че да ти се дави мотора нещо?
      Я, пробвай както каза Манолев да изчистиш карбуратора и жигльорите и пробвай дали ще се оправи... ако не се оправи пак пиши !
      ----
      ПП. Аз моя карбуратор когато сваря тогава го чистя защо другите и те не правят така и аз незнам.... като се има в предвид, че това е нещо адски важно за доброто вървене на машината особенно ако се кара из прашуляците сега лятото или калищата
      [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
      [/FONT]________________________________________
      [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
      [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
      [/CENTER]
      [/CENTER]

Коментар

Да ти кажа не сам се замислял 4е може да е от карбураторите, ще взема днес следобед да ги разглобя и да видя какво е дереджето. Ина4е мотор4ето върви много, само дето е малко по-тежи4ко, но почнах да го посвиквам. Аз сам от Чепеларе и тук има доста хубави места за каране, взехме да се организираме и повечко хора.

Коментар

До: Мотора ми прекъсва. Хонда XL 600

Достатъчно е ако не си много запознат с карбуратора (keihin или mikuni?) да отвиеш само долния капак (поплавъковата камера) и евентуално главния жигльор и да го продухаш а утайките да отмиеш. В никой случай, обаче не използвай за чистене на жигльорите тел или нещо твърдо. Ако е много запушен в краен случай може да го отпушиш с рибарска корда.
          Така както разправяш имаш утайки които трябва да махнеш - нищо сериозно. Дори може да не сваляш карбуратора а само да отхлабиш скобите на гумените съединения и да го звъртиш настрани.
          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Имах същият проблем и се оказа че е от НЕкачествен бензин.
            MG RACING

Коментар

Щом неще да се реже да знеш че е 100% от карбураторите, и тъй като лежия е за малки обороти десния е за високи - най-вероятно до десния не стига бендзин чистиш и излиташ
              If you want to be "пиян", drink "ракия", not "айран"
              Кара: Honda XL 600R 1984'

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X