Обява
Свий
Няма добавени обяви.
проблем с yamaha r6 2000 ГОДИНА
Свий
X
-
проблем с yamaha r6 2000 ГОДИНА
опитах се да натегна ангренажната верига и се чу едно щракане!Мислех че съм е натегнал и пробвах мотора да запали и той неиска,след дълго въртене на стартер эапали и работи на пълна газ на 900 оборота около 30 сек. и изгасна!един майстор ми каза че веригата е прехвърлила зъб.Възможно ли е да е натрошил клапаните и буталата след като прехвърли зъба на място като въртяхме коляновия вал с гидория!страх ме е да не е натрошил клапаните след като прехвърли зъба защото запалих после мотора. МОЛЯ ВИ ОТГОВОРЕТЕ МИ ВСИЧКИ КОИТО СТЕ НАВЪТРЕ В НЕЩАТА!БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Тагове: Няма
-
До: проблем с yamaha r6 2000 ГОДИНА
Много е възможно да си срещнал бутало и клапани. Ако наистина е прескочила . Не мога да ти гарантирам, че ги е срещнал или пък, че не ги е, но се опасявам, че е много вероятно.
Когато изгасна мотора чу ли се някакъв трясък от към двигателя?
Защото при удър на бутало в клапани звука трябва да е доста силен.
П.П. Така сега като си мисля японците би трябвало да са предвидили евентуално прескачане на веригата и да не е станало нищо. Но Р6 е съвременен мотор и ангренажа би трябвало да се опъва АВТОМАТИЧНО и не подлежи на доопъване а се сменя веригата като се разтрака.
Само отваряне ще ти даде представа за щетите, но определено си за майстор.Последно редактирано от GSXR; 11-06-09, 11:57.KAWASAKI Let the good times roll
-
До: проблем с yamaha r6 2000 ГОДИНА
Колегата е напълно прав че тя се натяга автоматичноно ти как си я натягал не знам
.предполагам че си извадил обтегача и от там се е чуло щракането защото е излязал до край и ако си го сълобил в разпънато положение си пренатегнал веригата но не ми се вярва да е прескочила.Но трябва да се види и чуе така не вярвам някой да ти каже какъв точно ти е проблема
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар