питането ми е следното. значи вчера се возихме с приятелката по едни бабуни , ни понеже му бях дал яко ръчка и по едно време при един скок задната гума удари в акумулатора които е точно под гумата и стана мазало с акумулатора.мотора е тт600, та въпроса ми е дали ще стане да сложа сух акумулатор които е и по танак че да избягвам по нататък този проблем.спрял сам се на едни батерии от 12 волта, тия плоските от едно време, но ме самнява дали ще издаржат
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с акумУлатор
Свий
X
-
До: проблем сас акумолатор
Първоначално публикуван от metalgiar Преглед на мнениепитането ми е следното. значи вчера се возихме с приятелката по едни бабуни , ни понеже му бях дал яко ръчка и по едно време при един скок задната гума удари в акумулатора които е точно под гумата и стана мазало с акумулатора.мотора е тт600, та въпроса ми е дали ще стане да сложа сух акумулатор които е и по танак че да избягвам по нататък този проблем.спрял сам се на едни батерии от 12 волта, тия плоските от едно време, но ме самнява дали ще издаржат
-
До: Проблем с акумУлатор
Става.
На ТТ-то заводски няма акумулатор.На негово място е сложено нещо като кондензатор.
ПП.Сухи акумулатори не съществуват-забрави батериите.Във всички има електролит , но при някои е смесен с едни л..на които го превръщат в гел и затова при падане не се разлива.Последно редактирано от ЕМО; 22-05-09, 16:15.Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!
"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
Джон Кенеди
Коментар
-
адаш ,значи батерия от 12 волта няма да стане, нали? а някои да препорача някакав сух акомулатор че без нищо не става а и обикновен акомулатор нестава защото е голям и при скокове гумата ще го разнищи0 8 76 36 8 542
Коментар
-
Първоначално публикуван от ЕМО Преглед на мнениеВъв всички има електролит , но при някои е смесен с едни л..на които го превръщат в гел и затова при падане не се разлива.
Коментар
-
от магазините КОНРАД има сухи батериии всякакви А часове и мн евтини моята е 7.2 А часа и беше 20 кинта има и по-евтини и малки , размери всякакви също, на моя ТДР не може да му завърти стартера но проблема не е в акумолатора с никакъв не може само цък* ако няма да ползваш електро ст. си струва да рагледаш
Коментар
-
значи реших проблема,взех акомулаторна батерия от магазин конрад 12волта и 1.2 ампера точно каквато исках.но слагам я и плякат яко искри.открих че консумация прави релето за зареждане което е изгоряло.вапроса ми е, ще мойе ли да го махна временно защото от него яко окасява батерията и направо не може да се пипне или да не карам без него0 8 76 36 8 542
Коментар
-
Първоначално публикуван от metalgiar Преглед на мнениезначи реших проблема,взех акомулаторна батерия от магазин конрад 12волта и 1.2 ампера точно каквато исках.но слагам я и плякат яко искри.открих че консумация прави релето за зареждане което е изгоряло.вапроса ми е, ще мойе ли да го махна временно защото от него яко окасява батерията и направо не може да се пипне или да не карам без него
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар