Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Здравейте проблем със стартера на ямаха вр

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Здравейте проблем със стартера на ямаха вр

здравейте имам вр 250 2003 и ми пражи проблем стартера когато капа4ето му е затегнато до краи не иска да пали а само прецъква явно нещо го претиска и като поразвия гайките си пали без проблем със стартер.Та въпроса ми е може ли да се изреже някакво оплътнение от гума или не6то друго което хем да дистанцира капачето малко по навън хем да играе ролята на изолация за да не влиза вода в стартера?

До: Здравейте проблем със стартера на ямаха вр

Първоначално публикуван от Pichon Преглед на мнение
    здравейте имам вр 250 2003 и ми пражи проблем стартера когато капа4ето му е затегнато до краи не иска да пали а само прецъква явно нещо го претиска и като поразвия гайките си пали без проблем със стартер.Та въпроса ми е може ли да се изреже някакво оплътнение от гума или не6то друго което хем да дистанцира капачето малко по навън хем да играе ролята на изолация за да не влиза вода в стартера?
    Ако втулката на ротора ти е на капачето не е много кубаво защото от гумата ще дава отклонение и може да ти опира ротор/статор.Щом преди не е било с уплътнение виж какъв е проблема ,разглоби го и го огледаи.Тук по описание едва ли някои ще се сети какво му е.
    0888 074 049

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X