М да и аз имах подобен проблием с едно vt и си изработих ключа с много мъки, а утре ще го пробвам на доминатора, че не съм сигурен дали ще свърши работа и ако става, ще свършим работа. Аз съм от София, така че може да се видим и да отвием въпросната свещ.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Honda Dominator - развиване на свещта??
Свий
X
-
-
От: Honda Dominator - развиване на свещта??
Комшията си купи "гедоре" на Проксон заради тези свещи. В него има вложка 18мм с магнит за свещи. Три Хонди сме в един гараж и ни спаси всичките.
Бих пуснал и линк, но ще излезе като реклама. Питай Гугъл - той ще каже...
бтв, сещам се, че имаме съфорумец с магазин за инструменти - може да разгледаш ТП (търговските партньори).Honda XR600
Kawasaki KLX650
Honda XL600V Transalp
+359 888 6З5 9З4
Коментар
-
Аз ползвах от познат ключа когато слагах НГК свещи 18 мм.Отвиването е супер гадно, защото и ключа е къс.Сложих Шампион 16мм и си направих ключ, щото ми писна - от звездогаечен ключ 16 отрязах само звездата, заварих и тръбичка с нужната височина и изпилих звездата за да може да се върти свободно.Е няма такъв кеф като го пробвах ключа
Коментар
-
Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнениеТрудност няма никаква . Просто козата си иска пръч .HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
При моторите има три размера свещи : 16 , 18 и 21 мм. Ключовете , с които се отвиват тези свещи са със същите размери . Какво толкова сложно има човек да си вземе подходящия размер и да не открива топлата вода ???
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар