Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Honda Dominator - развиване на свещта??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

М да и аз имах подобен проблием с едно vt и си изработих ключа с много мъки, а утре ще го пробвам на доминатора, че не съм сигурен дали ще свърши работа и ако става, ще свършим работа. Аз съм от София, така че може да се видим и да отвием въпросната свещ.
    Последно редактирано от viki terzieva; 29-03-11, 16:00. Причина: Правопис и пунктуация!

Коментар

От: Honda Dominator - развиване на свещта??

И аз имах такъв проблем и купих ключ за свещи обикновен за коли 21мм и го престъргах на струг и стана да се отвие свещта пробвай и ти при мен стана.

Коментар

21 мм. Не е ли множко?

Коментар

Комшията си купи "гедоре" на Проксон заради тези свещи. В него има вложка 18мм с магнит за свещи. Три Хонди сме в един гараж и ни спаси всичките.
          Бих пуснал и линк, но ще излезе като реклама. Питай Гугъл - той ще каже...

бтв, сещам се, че имаме съфорумец с магазин за инструменти - може да разгледаш ТП (търговските партньори).
          Honda XR600
          Kawasaki KLX650
          Honda XL600V Transalp
          +359 888 6З5 9З4

Коментар

Става и от Сузуки Катана 600

Коментар

Колеги , колко мм външно трябва да се престърже тази вложка за да влиза при свеща ?

Коментар

Аз ползвах от познат ключа когато слагах НГК свещи 18 мм.Отвиването е супер гадно, защото и ключа е къс.Сложих Шампион 16мм и си направих ключ, щото ми писна - от звездогаечен ключ 16 отрязах само звездата, заварих и тръбичка с нужната височина и изпилих звездата за да може да се върти свободно.Е няма такъв кеф като го пробвах ключа

Коментар

И по други теми съм срещал тази прословута трудност с доминатор,какво толкова зор виждате.На мен когато ми се наложи просто отидох до железарията и си купих комплект глухи ключове, от 8 до 22 размер.И свеща е развивам за 20сек.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00755.jpg
Прегледи:1
Размер:99.7 КБ
ID:5367561
                  HONDA DOMINATOR 650
                  ОРЕЛ ASTRA
                  РСПБЗН-Приморско

Коментар

Трудност няма никаква . Просто козата си иска пръч .

Коментар

Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнение
                      Трудност няма никаква . Просто козата си иска пръч .
                      И аз това им викам,ма те звездогайчни ключове,вложки,тръбички заварят
                      HONDA DOMINATOR 650
                      ОРЕЛ ASTRA
                      РСПБЗН-Приморско

Коментар

Ами и аз за сузуки др 250 не намерих, нито глух, нито вложка. Или са малко по-малки или малко по-големи. Не знам защо. Най-накрая бам на една ерозийна машина и готово.
                        Кольо Динев

Коментар

При моторите има три размера свещи : 16 , 18 и 21 мм. Ключовете , с които се отвиват тези свещи са със същите размери . Какво толкова сложно има човек да си вземе подходящия размер и да не открива топлата вода ???

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X