Обява

Свий
Няма добавени обяви.

suzuki DR 250 успокоител за верига

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• suzuki DR 250 успокоител за верига

помощ

на мотора му е счупен успокоителя на веригата, а момичето иска да кара с нас на ком - емине в неделя.

някой има ли такава част, ако няма от какъв друг мотор може да стане и къде може да се намери ?
    drive alive

2 седмици с поръчка от Сузуки иначе не мисля че някой точно такова ще е объркал да поръча.

Коментар

ама то може и ползвано, може от някой мотор ако не се ползва, колкото струва толкова. става дума от днес за утре
      drive alive

Коментар

Абе кой ще ти даде да му отвориш главата на мотора за да вземете успокоителя, около дупница проверихте ли
        За втора употреба там ми се струва най-голям шанса да има Яхиново и не ги знам още кои села бяха там

Коментар

В Яхиново почти не карат 250 кубикови ендура - по-скоро в Карлово при Агро-то...
          Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

става дума за веригата на главното предаване

питах в дупница нямат
            drive alive

Коментар

Имаш предвид не ангренажната верига ами тази към задното колело, ако е така нямаш никакви проблеми вземаш една вътрешна гума от кола по възможност или някаква друга по-дебела гума и я хващаш с телове на шарнира, аз така на МЗ-то стотици километри имам минати докато си намеря текстолит.

Коментар

Няма грижа вчера бе извършена операцията по изработването на водача за веригата...от рифелова алуминиева ламарина 5 мм дебела с дистанционни втулки ...
                Свалихме размерите от оригинален такъв водач и стана супер....сега ще видим дали ще издържи)) моя приятел Омбрето е майстор)) негова е заслугата

Сава Мерси за отзивчивостта)) засега проблема е решен)

Доколкото си спомням сузуки не извършват доставки на части за мотори преди 94 година поне последния път като питах така ми казаха ...ако нещо не са си сменили политиката)) мотора е 91 все пак) Това го казвам за всеки случай да не се бъркат хората ... Хонда доставят части за мотоциклети дори от далечната 86 -87 година
                [img]http://ftp.domainbg.com/stanislav_7140/cooltext88212992.jpg[/img]

Коментар

уникални сте, браво

иначе за представителите на сузуки мога да напиша книга, това са едни смотаняци, които е трудно да се опишат, преди години ми съсипаха чисто новата кола ако от тях зависи поддръжката на някой мотор, то той никога няма да върви.
                  drive alive

Коментар

И за по-стари доставят

Коментар

ЕЕЕ Gichev ако е така ще съм много щастлив честно да си кажа..дано да е както казваш...още в понеделник ще се обадя да проверя...
                      [img]http://ftp.domainbg.com/stanislav_7140/cooltext88212992.jpg[/img]

Коментар

Абе ще изгориш безвъзвратно няколко нервни клетки докато се разберете за какво иде реч, ама доколкото знам за ДР600 осемдесет и последните години са докарали части. Ама ако е японска версия няма смисъл нямат каталог, не знаят много много за какво иде реч ама на някой вършат работа де

Коментар

Без плъзгач на веригата карах 2 месеца.
                          Освен че шуми други проблеми няма.
                          Не ми се даваха 63 лв в Ямаха и да чакам месец за някаква си грозна пластмаса.
                          Купих си плъзгач за ангренажна верига за Москвич 412 (2 лв.), изрязох му ушите, пробих му 2 отвора, зенкеровах ги и със стоманени нитова 4,8 мм го закрепих за шарнира. Вече има 300 км оттогава и работи като оригинален.
                          От долната страна не правих плъзгач, защото веригата търка там изключително рядко.
                          Като плюс имам ойлер(устройство за автоматично смазване на веригата).
                          От гума не става, трябва материала да има малко триене, а гумата има огромно. Алуминия също не е добър вариант, бързо ще се скапе и ще скапе и веригата.
                          В случай че не ви хареса идеята от Дванайстака, подходящ материал е тефлон или полиетилен. Продава се на плочки с различна дебелина.

Коментар

Моят е от гума от транспортна лента и доста се е поизносил(вкопал).Гледах от ангренажна верига за Жигула ама ми се струва доста тънък и май няма да изкара много.Някой има ли идея в сузуки колко струва?

Купих си от Москвич-2лв. Доста по солиден е. Сега трябва да измисля как да го закрепя културно.
                            Последно редактирано от viki terzieva; 20-03-11, 14:48.

Коментар

От: suzuki DR 250 успокоител за верига

На някоЙ да му се намира верига за успокоителния вал на Хонда цб 1987 година, да помогне?
                              Последно редактирано от viki terzieva; 20-03-11, 14:47.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X