Здравейте, карам Suzuki DR-Z400S и от ден два имам някакъв странен проблем. Мотора си върви както нормално освен в случаите в които му подам газ на стръмен наклон. Забелязах го вчера на Мотописта. Наравно никакви проблеми, но като подам газ на могилката за скока и ми забива брадичката в кормилото защото прехълцва. Просто не знам кво да направя. Бензин има. Въздушния филтър е чист а аз не знам кво друго да погледна защото нямам много опит. Дайте някоя идея или сервиз в който мислите че могат да ми помогнат. Мерси.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с губене на мощност по баир.
Свий
X
-
карбуратора прави често такива проблеми, има няколко жигльора които се запушват, било от боклуци влязли през резервоара било през въздушния филтърHusqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
-
Според мен е добре да си провериш жигльорите в карбуратора да не са ти запушени !
------
Първоначално публикуван от CECO_KANGOTOmoje i filtera da ti e za smqna na men . Moq motor taka prave6e no mu smenih filtera (vuzdu6niq filter) i sa e ekstra:x
[CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[/FONT]________________________________________
[CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
[/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]
Коментар
-
благодаря за предложенията. не е от въздушния филтър защото скоро го чистих. за карбуратора сега търся сервиз да го почистят защото не съм го правил до сега и предпочитам някой който знае какво прави да го направи. утре ще ида при еди да видя дали там ще го поемат. ако знаете друг подходящ сервиз в софия, кажете. чао
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар