едно питане към собствениците на вр и по точно 250 ако има някакво значение нормално ли е мотора да има шум или по точо като се доблежиш до главата на мотора да чужаш валовете клапаните мисълта ми е че не е абсолутно безшумен като др патнически мотоциклети по шумно му работи двигатела защо то не сам в бг и се си карам сам и нямам база за сравнение немога да преценя мерси предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Шум на двигателя на Yamaha WR
Свий
X
-
До: Шум на двигателя на WR
Първоначално публикуван от evgeniml Преглед на мнениеНормално е да има шум. Който е различен за различните тампературни
режими.
Коментар
-
Провери си обтегача на агренажната верига,това можеш да си го направиш и сам,ако е на мах може шумът да е от самата верига,когато замите бая се чува,едно момче сменя на УЗ400,преди това работеше като трактор...а при предната ми иамаха така беше,една верига бая шум вдига,след смяна утихва
Коментар
-
Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнениеАко се източи маслото шума променя ли се?
п.п. все се каня да те питам тия Бета не правеха ли ръчни иструменти гедорета,тресчотки от кога почнаха да правят мотори???
мани майтапа оня ден карах една Бета 450/09 много ми хареса много мек и плавен мотор само не мога да преживея рапидките и гадните пластмаси все едно е Сделано в СССР е това ако го оправят май ще излезе много мотор от това а и с едното момче с който караме има като твойта 4000км и е минал ни верига ни пиньони нищо не и е правил а бая зор вижда.Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited
Sofrace Offroad Team
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар