Обява

Свий
Няма добавени обяви.

какви карбуратори стават за xl600 ????????

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• какви карбуратори стават за xl600 ????????

колеги 4ух от някаде 4е, на хиксел-600 много сполу4ливо стават некви карбуратори от ЯМАХА,но от коя??? ХТ????
    некои да се се6та????4е оригиналните хондови ми отварят проблеми......
    .....предварително-благодаря
    PD04-RM

да....

ни ума.......ни дума..........
    PD04-RM

Коментар

Ваканция колега
      2010 CRF 250 R

Коментар

Според мен е логично да стане карбуратор на друга марка мотор, но ако е същата кубитура и тип...а именно това е XT600 !
        Не съм много сигурен в това твърдение, така че нека по-опитните и те да се изкажат по въпроса..
        [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
        [/FONT]________________________________________
        [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
        [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
        [/CENTER]
        [/CENTER]

Коментар

Ако не се лъжа говориме за двоен карбуратор. Такъв е на старите ХТ-та. Може да стане, ама ако не е читав и ако е пипан много пак няма да ти свърши работа. Отделно и при него има куп неща дето може да обърка един неопитен пипач по карбураторите. Отделно има една мембрана на вторият карбуратор на малко по новите модели дето като се скъса струва 200+ лв (съм чувал). Най добре си оправи твоят. Ако се съмняваш че не е наред вземи от приятел и си ги разменете да видиш дали ще ти изчезнат проблемите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X