Здавейте. Искам който разбира да ми помогне да разбера какво му стана ма моя мотор. При последния "Поход" едвам се прибрах. Нещо престана да пали на манивела и сякъш няма никаква компресия весе едно сам дръпнал декомпресора когато ритам и нещо чака в двигатвеля . Но след като го забутам много лесно пали и сякаш отпушва и проблема изчезва всичко си е наред ,но почна все по често да се случва и вече почти немога да го запаля на манивела. Питах тука там и ми казаха че може да се е изместило легло на клапана и да немове да затваря до крй или да заяжда декомпресора. Ако някои се е зблъсквал с такъв проблем моля да ми помогне.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблеми със Suzuki DR 600
Свий
X
-
Когато ти направи пак тоя номер свали капачките на клапаните , завърти в горна мъртва точка на такт згъстяване тоест трявба да имаш луфт и та двете кобилици и виж ако някои от клапаните ти стои по ниско тоест ако на едната кобилица единия клапан е с луфт 0.10 а другия има луфт примерно милиметар и повече първо виш да не ти сее охлабило болтчето за обиране на луфта и ако и то е стегнато значи леглото на този клапан е пропаднало
-
Re: Проблем с Suzuki DR 600
Виж дали нямаш хлабуна на жилото на автоматичния декомпресор защото може да си потрошил декомпресора. жилото на автоматичния е от към страната на смукача.А ако си потрошил системата вътре в двигателя ще се чува тракане и няма да затваря декомпресиона когато трябва когато го риташ но ще пали без проблем като го забуташ защото не движиш манивелата за КОЯТО е вързан декомпресиона.Ако си го потрошил отваряш капака от към манивелата демонтираш го обираш луфта на жилото на авт. декомпресион и започваш да палиш като мене само с ръчен
)
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар