Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми със Suzuki DR 600

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблеми със Suzuki DR 600

Здавейте. Искам който разбира да ми помогне да разбера какво му стана ма моя мотор. При последния "Поход" едвам се прибрах. Нещо престана да пали на манивела и сякъш няма никаква компресия весе едно сам дръпнал декомпресора когато ритам и нещо чака в двигатвеля . Но след като го забутам много лесно пали и сякаш отпушва и проблема изчезва всичко си е наред ,но почна все по често да се случва и вече почти немога да го запаля на манивела. Питах тука там и ми казаха че може да се е изместило легло на клапана и да немове да затваря до крй или да заяжда декомпресора. Ако някои се е зблъсквал с такъв проблем моля да ми помогне.
    ​​MG Racing​ Yamaha YZ450F 2006

Когато ти направи пак тоя номер свали капачките на клапаните , завърти в горна мъртва точка на такт згъстяване тоест трявба да имаш луфт и та двете кобилици и виж ако някои от клапаните ти стои по ниско тоест ако на едната кобилица единия клапан е с луфт 0.10 а другия има луфт примерно милиметар и повече първо виш да не ти сее охлабило болтчето за обиране на луфта и ако и то е стегнато значи леглото на този клапан е пропаднало

Коментар

Re: Проблем с Suzuki DR 600

Виж дали нямаш хлабуна на жилото на автоматичния декомпресор защото може да си потрошил декомпресора. жилото на автоматичния е от към страната на смукача.А ако си потрошил системата вътре в двигателя ще се чува тракане и няма да затваря декомпресиона когато трябва когато го риташ но ще пали без проблем като го забуташ защото не движиш манивелата за КОЯТО е вързан декомпресиона.Ако си го потрошил отваряш капака от към манивелата демонтираш го обираш луфта на жилото на авт. декомпресион и започваш да палиш като мене само с ръчен )

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X