Имам един въпрос относно мотор Хусберг,спря да дава искра,бубината работи,и май е заминал магнета или статора,незнам как е правилно,та ако има колега с опит с тея машини нека си каже мнението,и от къде мога да намеря тази част.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос относно Хусаберг
Свий
X
-
До: Въпрос относно Хусберг
Първоначално публикуван от Reddevil Преглед на мнениеИмам един въпрос относно мотор Хусберг,спря да дава искра,бубината работи,и май е заминал магнета или статора,незнам как е правилно,та ако има колега с опит с тея машини нека си каже мнението,и от къде мога да намеря тази част.ТЛК 80 4,2ТД-95г
-
До: Въпрос относно Хусберг
Първоначално публикуван от Красимир Начев Преглед на мнениеТрудно ще я намериш за твоя модел,сети се сам ЗАЩО
Коментар
-
Никаде не мога да намеря статор за тоя мотор.Видях една тема на колегата SIRIUS за запалването на хусберга и хускварна,че на неговата хускварна запалването било от карпати и те се пригодявали нещо,обаче темата е стара и да нея връщам ще пиша тук.Ако някой знае нещо такова и може да ми помогне ще е много хубаво,Благодаря.
http://pics.data.bg/categories/1/%d0%be%d0%b1%d1%89%d0%b8/7d4953313b8226572e45ccaacce94384/%d1%81%d0%bd%d0%b8%d0%bc%d0%ba%d0%b0203/
Това е частта който ми тряба ако някой е виждал или знае от къде мога да намеря,ще съм много благодаренПоследно редактирано от Chinela; 13-05-09, 07:49.
Коментар
-
До: Въпрос относно Хусаберг
Мой приятел имаше същия проблем с една хонда. Едно момче от София ( Боби 0888407143 ) пренави намотките и мотора повече нямаше проблеми с паленето. Дори даде и 1 година гаранция. Звънни му, той си е жичкаджия и ги разбира тия работи.motobattalion
Коментар
-
Първоначално публикуван от vaskosi Преглед на мнениеМой приятел имаше същия проблем с една хонда. Едно момче от София ( Боби 0888407143 ) пренави намотките и мотора повече нямаше проблеми с паленето. Дори даде и 1 година гаранция.
Звънни му, той си е жичкаджия и ги разбира тия работи.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Reddevil Преглед на мнениеОще не е готов,джаджата е разглобена и сега един приятел жичкаджия се опитва да и пренавие намотките,и дано стане,че как ми се кара...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар