Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос относно Хусаберг

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос относно Хусаберг

Имам един въпрос относно мотор Хусберг,спря да дава искра,бубината работи,и май е заминал магнета или статора,незнам как е правилно,та ако има колега с опит с тея машини нека си каже мнението,и от къде мога да намеря тази част.

До: Въпрос относно Хусберг

Първоначално публикуван от Reddevil Преглед на мнение
    Имам един въпрос относно мотор Хусберг,спря да дава искра,бубината работи,и май е заминал магнета или статора,незнам как е правилно,та ако има колега с опит с тея машини нека си каже мнението,и от къде мога да намеря тази част.
    Трудно ще я намериш за твоя модел,сети се сам ЗАЩО
    ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Първоначално публикуван от Красимир Начев Преглед на мнение
      Трудно ще я намериш за твоя модел,сети се сам ЗАЩО
      Дааа, умесна забележка. Може би, ако напиша FC 550 2001г.ще е по-добре. Мерси.

Коментар

Единственото с което мога да помогна е телефон на представителството в Александрополис, човека говори английски и доставя всичко. Цените са като в цяла европа. Та ето:00302551083005. Извади си каталожниа номер и питай директно за него
        Иво Георгиев
        Gworkshop

Коментар

Ок мерси,сега ще погледна мануала какво дават там,и ще се обадя да видя дали имат.

Коментар

Никаде не мога да намеря статор за тоя мотор.Видях една тема на колегата SIRIUS за запалването на хусберга и хускварна,че на неговата хускварна запалването било от карпати и те се пригодявали нещо,обаче темата е стара и да нея връщам ще пиша тук.Ако някой знае нещо такова и може да ми помогне ще е много хубаво,Благодаря.

http://pics.data.bg/categories/1/%d0%be%d0%b1%d1%89%d0%b8/7d4953313b8226572e45ccaacce94384/%d1%81%d0%bd%d0%b8%d0%bc%d0%ba%d0%b0203/
            Това е частта който ми тряба ако някой е виждал или знае от къде мога да намеря,ще съм много благодарен
            Последно редактирано от Chinela; 13-05-09, 07:49.

Коментар

До: Въпрос относно Хусаберг

Мой приятел имаше същия проблем с една хонда. Едно момче от София ( Боби 0888407143 ) пренави намотките и мотора повече нямаше проблеми с паленето. Дори даде и 1 година гаранция. Звънни му, той си е жичкаджия и ги разбира тия работи.
              motobattalion

Коментар

Първоначално публикуван от vaskosi Преглед на мнение
                Мой приятел имаше същия проблем с една хонда. Едно момче от София ( Боби 0888407143 ) пренави намотките и мотора повече нямаше проблеми с паленето. Дори даде и 1 година гаранция.
                Звънни му, той си е жичкаджия и ги разбира тия работи.
                Аз ходих при един Боби,много го хвалеха,но и той неможа да ми помогне,Ти можеш ли да ми кажеш къде се намира,да видя дали не става въпрос за същия.

Коментар

и аз имам същия проблем със запалването. В e-bay струва горе долу 170 паунда

Коментар

Аз тея в еBay съм ги гледал и дасъм си поръчал до сега,но мойто е без 2-рия ред намотки който са за зареждането,това в eBay е по-дебело и няма да влезе там.

Коментар

Колега какво стана с Хусаберга? Оправи ли го?

Коментар

Още не е готов,джаджата е разглобена и сега един приятел жичкаджия се опитва да и пренавие намотките,и дано стане,че как ми се кара...

Коментар

Дано да стане Успех

Коментар

Първоначално публикуван от Reddevil Преглед на мнение
                            Още не е готов,джаджата е разглобена и сега един приятел жичкаджия се опитва да и пренавие намотките,и дано стане,че как ми се кара...
                            колега готова ли е джаджата

Коментар

Майстора е малко бавен,ама ще стане ,каза до края на седмицата,па ше видиме до кога.
                              А ти с твойто до къде стигна?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X