Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ХТ600 ремонт

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ХТ600 ремонт

Първоначално публикуван от rusnache Преглед на мнение
    За между блока и с където е коляновия вал, и нагоре за между блока и главата, пък и тея за отстрани за капаците на статора и от другата страна и те са леле мале. Утре ще го мъча след обяда ако не вали, пък в крайна сметка може и да го занеса на някой да ми го зацепи. И така никой нищо не каза за тракторския метод с греста и картона?
    Иво, ти къде си в Своге, аз имам братовчеди там, чичовци, стринки, лели, а селото ми е в Желен.
    В кв.Дренов съм.А за гарнитурите от картон става,само между главата и цилиндъра е метална.Там друга не можеш да сложиш.
    Polaris Magnum 500
    Mercedes ml320

Коментар

Между главата и цилиндъра я видях, че е метална, ама гумата дето е връз метала се е поразпаднала, клингеритена няма ли да стане за там?
      Чичо ми, братовчедка ми, братовчед ми и стринка ми са от Дренов, живеят в блока дето е на шосето. Веско се казва братовчед ми. Имаше един крайслер последно, сега не знам какво има.

Коментар

Вчера посъбрах двигателя, да се надяваме, че съм го зацепил правилно, утре ще пробвам да го паля и искам да попитам, какъв е шанса при не правилно зацепване да ми счупи ритката краката. Нямам кросови ботуши, а само пистовите от миналата година, а в тях се едно съм в кубинки, смисъл, не виждам проблем да ми направи глезена на сол, имайки предвид, че от ритането в тях ме боли глезена.
        И ако нещо не стане с паленето, някой да каже някой майстор да му го затикам мотора да го оправи. Става въпрос за София и около София, че иначе се върже златен тоя мотор.

Коментар

Чичо ми, братовчедка ми, братовчед ми и стринка ми са от Дренов, живеят в блока дето е на шосето. Веско се казва братовчед ми. Имаше един крайслер последно, сега не знам какво има.[/QUOTE]
          Ако се казваш Альоша го знам.А ако имаш проблеми с паленето може да ми го докараш и ще го съживиме.Ако ти е далече ще помагаме виртуално.
          Polaris Magnum 500
          Mercedes ml320

Коментар

Точно така се казвам, тоест Алексей, но да Альоша на кратко. Не ми е далеч, няма проблеми, днес ще мъча да го кача на рамата и да го закача от всякъде и ще видя какво ще стане, в крайна сметка 30км са до Своге. Мерси много за сега, довечера ще кажа какво е станало.

Коментар

същия го имам и добре, че имам струг за да си правя каквито резби искам, иначе ако бях на твое място до сега щях да се откажа

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X