Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Идентификация на Ямаха 250 - 2003

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Идентификация на Ямаха 250 - 2003

Здравейте. От скоро съм собстеник на YAMAHA 250 - 2003г. и веднага започнаха проблемите.С две думи двигателя работеше перфектно,но на втория ден от както го имам при опит да го запаля блокира манивелата. След няколко опита освободи,но почна нещо да стърже( не съм го палил). До тук "нормално" ама проблема ми е че не зная кой модел е дали е WR или YZ за да мога да поръчам части.
    Мотора има охлюв на предната капла за километраж,стоп машинка на задната спирачка (кабелите са отрязани),задна капла 18"( до колкото разбрах на YZ е 19" ) и оригинална машинка до лоста на скоростите която показва на коя предавка е мотора но не е свързана никъде.
    Мтора няма фар,стоп,ел.стартер,табло с километраж,номер на рама и номер на двигател.
    МОЛЯ ако някой може да ми помогне да каже кой модел е ще съм много благодарен !!!

До: Моля за съдействие

Би трябвало да е WR по изброените от теб неща.
    Кросака ги няма.
    ГЛАВИ МЕ БОЛИЧКАТА

Коментар

До: Идентификация на Ямаха 250 - 2003

аз имам 250 вр имаги тези всички неща

Коментар

Колега номерата просто ги няма или са пилнати с флекса
        Документи някакви нямаш ли към него. А и провери кабелите за фара дали не са там някъде. А за номерата търси, защото вр 100% си има номера. Даже и YZ-та би трябвало да има, те са знак, че не е краден а и по тях лесно ще определиш коя година е и дали е ВР.
        KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Колега писал съм за разликата между двата модела,ама май беше само за външния им вид и разликата в годините,та теб те интересува дали е ВР ил УЗ,казвам ти най-простите и видни неща:

Степенка(пачи крак)УЗ няма уши оригинално за захващане на степенка на рамата.

Трипътника ти има оригинално отляти два отвора за поставакта на километража(ВР)падат се в дясната част до кола,като погледнеш резбите им се падат от долна страна,при УЗ е централно за захващане на маската с номера.

От лявата страна на рамата до резервоара ти има реле генератор,което също оригинално е захванато към рамата,при УЗ и за него няма планки и също отсъства заради това,че няма напрежение за регулиране.

Ако можеш снимай моторетката от всейде и като я видя ще ти кажа със сигурност какъв мелез е

п.с. Това че има датчика до скоросния лост,и охлюв на предната капла нищо не значи,датчика го имат и двата модела,а предна капла се сменя много лесно и потоянно.

Коментар

МНООООГООО съм ви благодарен.След като събрах 2+2 се оказа ВР. Сега ще търся двигател ,нищо не става от него.Вчера го разцепих да видя защо изключва 5-тата и се оказа,че цилиндъра и буталото са си заминали отдавна.Ааааа и още нещо попаднала е някаква втулка м/у магнета и намотките на статора и .......
            Търся двигател.Сносен
            Още веднъж благодаря за бързия отзив.Безаварийни на всички.

Коментар

Първоначално публикуван от banderasz Преглед на мнение
              Мотора има оригинална машинка до лоста на скоростите която показва на коя предавка е мотора но не е свързана никъде.
              Колега, това не е машинка, която да показва на коя предавка си.
              Ето тук може да прочетеш какво е това - http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=51040

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X