Обява

Свий
Няма добавени обяви.

XLR 250 Baja - проблеми

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• XLR 250 Baja - проблеми

При рязко подаване на газ мотора глъхне
    Колеги моля помогнете модела по документи е 96г карба е с ускорителна помпа.
    Къде да търся причините въздушният филтър е нов

До: xlr250 baga

Много си стеснителен бе колега! Напиши още нещо.
    0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

До: xlr250 baga

не му стига въздуха

Коментар

До: XLR 250 Baja

Бях свидетел на подобен случай, но кой знае защо точно сега немога да се сетя...
        Махни въздушния филтър и виж без него ще има ли разлика.

П.П. преди време имах едно иж спорт, което точно така правеше.
        Уж всичко му бях направил пък нищо не ставаше от него , смених му цилиндър, бутало, скорости, вилчици... манивели, карбуратори, сумати центровки се направиха... абе мани. В крайна сметка го продадох на едно момче, той сложи двигателя на неговата си рамка с неговата си електроника и се отвози...
        KTM Fen

Коментар

В момента карам крос и не съм имал проблеми, но преди време съм се сблъсквал често с това глъхнене с останалите си мотори. По принцип съм отстранявал проблема от регулировката на карбуратора или при махане или подмяна на въздушния филтер. Евентуално пробваи да смениш свеща малко е вероятно, но е възможно. И пиши какво е станало. Успех.
          Живота е по-хубав, по-лек, когато го има ендуро спорта.

Коментар

Разглобих карборатура, изчистих го всичко му е наред
            мисля, че проблема е в ускорителната помпа.
            Трябва ли видимо да впръсква бензин и ако трябва от къде??

Коментар

Естествено че требва да се вижда струята.На моя yz 426 от ускорителната помпа хвърля по 1.5-2 метра.И ако считаме за предна част на карбуратора страната от към филтъра първо е пъпката или пишката на ускорителната помпа после е дроселовата клапа.

Коментар

като разглобя карба ускорителната помпа устава с коритцетосбензина
                като натисна помпата хвелля бензин след като сглобя карба натискам пак и не хвърля никъде това ми е проблема колеги продухвал съм карба от всякъде и пак нищо

Коментар

До: XLR 250 Baja - проблеми

Не знам дали разбрах добре - не ти работи ускорителната помпа ли? Е ако не работи ще глъхне мотора - оправи я!
                  0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X