Обява

Свий
Няма добавени обяви.

помогнете за xl600,остави ме на патя

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• помогнете за xl600,остави ме на патя

XL 600 RM /87/ел.стартер. -на равно-асвалт,варви без гре6ка, катто се разла6ка по 4ерно и треска в ауспуха-пляка, и гасне .кво е това?????недостиг маи на гориво,ама само при неравности?????
    кажете некои имал ли е такав проблем????
    PD04-RM

Кофти работа!
    Виж си карбуратора! За толкова години, дори и хондите се повреждат.
    Може и да е нещо електрониката?! Навремето нашият Данчо имаше подобен проблем и се оказа прекъсване в електрониката.
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

Коментар

Най верочтно е електониката, или по точно генератора. Ако е така, проблема не е от тръшкането а от по бавната скорост и по високата температура на двигателя. Има един пич Киро дето за около 200лв (така си мисля само, най добре си говори с него) може да ти оправи проблема ако ти е свързан с електрониките.

Телефона му е: 0888 624184, но диагноза по телефона няма да ти даде, ще трябва да мъ занесеш мотора!

Коментар

най-големия ташак е, че трябва да закараш мотора, когато не работи /иначе не е сигурно, че ще се открие проблема/...
        като го оставиш да изстине се оправя нали?
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

ГАСНЕ........

и без да изстива, как стапи на равно (да не се лашка) и пеее.....
          БОНЕВ го пренавива, и каза ,,че е ок. и не са токове,, взе 70.00 лв
          направо???????не знам
          PD04-RM

Коментар

сигурно не е "електроника" - на нея трудно ще й повлияе клатенето... а и ако е от нея ще изгасва и няма да може да го запалиш известно време...
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Може да е лош контакт някъде или прекъснат кабел

Коментар

Аз сащо карам xl, и да ти кажа сам по4ти 100 % сигурен 4е проблема ти идва от токовете, хвани някой добар ел. майстор да ти проследи цялата инсталация. Ина4е лесно ли пали?

Коментар

xl-kata......ma sasipa

pali lesno,obiram malko gazta....i bez smuka4 sega v toploto, pali bez gre6ka.
                  da zema da kupa edni karburatori/4e sa po evtini/...i ako se ne oprai da sam siguren 4e e toka a???????????
                  kvo 6a kai6 brat........
                  PD04-RM

Коментар

И аз на времето съм имал този проблем почти сигурно е по токовете Ако не виж т...ците на карбуратора дали държът правилното ниво а може и да е разбит щифт на смукача или ел ключ за запалването

Коментар

mersi, vse pak...... 6a provera..
                      PD04-RM

Коментар

Re: помогнете за xl600,остави ме на патя

janko_mihailov има същия проблем но на него маи мо идва от карбуратурите защото след като се появи проблема ги надува с въздух и се оправя xl чето.

Коментар

Re: помогнете за xl600,остави ме на патя

Провери ''лулата'' как влиза във свеща и кабела от бобината.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X