От скоро имам yamaha wr450f 2006г ,мотора е в много добро състояние, пали топал студен безупречно, върви добре, но когато върна газта се получават гармежи в ауспуха и лек огън от зад, ауспуха е спортен, не знам каква марка, дойде си от щатите така, не съм сигурен но мисля, че проблема се появи когато махнах една фунийка от мрежа на изхода на ауспуха, беше се скъсала леко и аз я махнах на цяло, за какво служи и може ли да е от нея? Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем ауспух yamaha wr450f
Свий
X
-
До: Проблем ауспух yamaha wr450f
Ами не ти е от ауспуха,карбуратор или свещ(но едва ли)но може,ако не възпламенява и се е натрупало гориво то гръмва.А от карба или е бедна сместа или богата,запали си моторетката метни и се отгоре,карай с равномерна гас на 3 или 4 скорост,опъни топлия смукач(червения)ако няма промяна добре е,ако забие или вдигне оборот ясно(бедна-богата смес)та стреляй и пиши кво ставаПоследно редактирано от Shifta; 01-03-09, 09:02.
-
Първоначално публикуван от batchi Преглед на мнениеОт скоро имам yamaha wr450f 2006г ,мотора е в много добро състояние, пали топал студен безупречно, върви добре, но когато върна газта се получават гармежи в ауспуха и лек огън от зад, ауспуха е спортен, не знам каква марка, дойде си от щатите така, не съм сигурен но мисля, че проблема се появи когато махнах една фунийка от мрежа на изхода на ауспуха, беше се скъсала леко и аз я махнах на цяло, за какво служи и може ли да е от нея? Благодаря предварително.Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited
Sofrace Offroad Team
Коментар
-
Първоначално публикуван от g-powerr Преглед на мнениемахнал си "Spark arrestor"-a на ауспуха (фунийката за която спомена) и затова се получава така.Не знам защо се използуват термини на английски,при положение че множеството от хората не им става ясно дори когато им се обясни на български
Това "Spark arrestor" нормално е да му се вика "Искрогасител"-по-разбираемо е........ Нима всички мотористи в България трябва да владеят до съвършенство технически английски ?
Стефан Дянков
Коментар
-
Първоначално публикуван от diskusa Преглед на мнениеНазоваването на нещата на български език ми се струва по-добрия начин да се обясни нещо свързано с техника в БългарияНе знам защо се използуват термини на английски,при положение че множеството от хората не им става ясно дори когато им се обясни на български
Това "Spark arrestor" нормално е да му се вика "Искрогасител"-по-разбираемо е........ Нима всички мотористи в България трябва да владеят до съвършенство технически английски ?
ПО тамата
А това дето като загрее ще се оправи или че гърми щото му е махнат искрогасителя разчитай да се оправиHonda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited
Sofrace Offroad Team
Коментар
-
А знаете ли да се продава някаде такъв искрогасител,защото моя отиде на боклука и сега нямам за да пробвам дали е от него,за всеки случаи утре ще провера хлабините на клапаните и проверката със топлия смукач за горивната смес ,дали е богата или бедна
Коментар
-
Проблема въобще не го търси в искрогасителя.Има 2 варианта за да ти гърми в ауспуха:
1. Бедна смес- регулирай си карбуратора
2. Изпускателните клапани са ти издухали.Може да се получи дори и луфта им да е добре в момента.offroad фен
1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
TOYOTA Hilux 3.0 D-4D
Коментар
-
От: Проблем ауспух yamaha wr450f
Първоначално публикуван от naiden84 Преглед на мнениездравеите може ли някои да ми каже зашто гарми от ауспуха като се варне гаста ама постоянно гарми не спира за изф 450 говоримoffroad фен
1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
TOYOTA Hilux 3.0 D-4D
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар