Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем ауспух yamaha wr450f

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем ауспух yamaha wr450f

От скоро имам yamaha wr450f 2006г ,мотора е в много добро състояние, пали топал студен безупречно, върви добре, но когато върна газта се получават гармежи в ауспуха и лек огън от зад, ауспуха е спортен, не знам каква марка, дойде си от щатите така, не съм сигурен но мисля, че проблема се появи когато махнах една фунийка от мрежа на изхода на ауспуха, беше се скъсала леко и аз я махнах на цяло, за какво служи и може ли да е от нея? Благодаря предварително.

До: Проблем ауспух yamaha wr450f

Ами не ти е от ауспуха,карбуратор или свещ(но едва ли)но може,ако не възпламенява и се е натрупало гориво то гръмва.А от карба или е бедна сместа или богата,запали си моторетката метни и се отгоре,карай с равномерна гас на 3 или 4 скорост,опъни топлия смукач(червения)ако няма промяна добре е,ако забие или вдигне оборот ясно(бедна-богата смес)та стреляй и пиши кво става
    Последно редактирано от Shifta; 01-03-09, 09:02.

Коментар

провери си клапаните има голяма вероятност и от тях да гьрми,и сьщо така и от сместа на карбуратора
      [CENTER][IMG]http://ftp.domainbg.com/stanislav_7140/cooltext88212992.jpg[/IMG][/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от batchi Преглед на мнение
        От скоро имам yamaha wr450f 2006г ,мотора е в много добро състояние, пали топал студен безупречно, върви добре, но когато върна газта се получават гармежи в ауспуха и лек огън от зад, ауспуха е спортен, не знам каква марка, дойде си от щатите така, не съм сигурен но мисля, че проблема се появи когато махнах една фунийка от мрежа на изхода на ауспуха, беше се скъсала леко и аз я махнах на цяло, за какво служи и може ли да е от нея? Благодаря предварително.
        Всичко ти е от бедна смес има ли система за доизгаряне?
        Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
        Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

махнал си "Spark arrestor"-a на ауспуха (фунийката за която спомена) и затова се получава така.

Коментар

Нищо му няма,нека си гърми,като згрее ще спре.

Коментар

Първоначално публикуван от g-powerr Преглед на мнение
              махнал си "Spark arrestor"-a на ауспуха (фунийката за която спомена) и затова се получава така.
              Назоваването на нещата на български език ми се струва по-добрия начин да се обясни нещо свързано с техника в България Не знам защо се използуват термини на английски,при положение че множеството от хората не им става ясно дори когато им се обясни на български Това "Spark arrestor" нормално е да му се вика "Искрогасител"-по-разбираемо е........ Нима всички мотористи в България трябва да владеят до съвършенство технически английски ?
              Стефан Дянков

Коментар

Първоначално публикуван от diskusa Преглед на мнение
                Назоваването на нещата на български език ми се струва по-добрия начин да се обясни нещо свързано с техника в България Не знам защо се използуват термини на английски,при положение че множеството от хората не им става ясно дори когато им се обясни на български Това "Spark arrestor" нормално е да му се вика "Искрогасител"-по-разбираемо е........ Нима всички мотористи в България трябва да владеят до съвършенство технически английски ?
                Да и аз съм на мнение ,че трябва да се използват имената на български ако има такива защтото за много тех. термини няна или доста се различават и ако ги наречеш с вярното тех. наименование никой не би те разбрал.Пример Феродо е фирма за производство на фрикционни продукти дъщерна на Федерал Могул но всеки пита имаш ли феродо на накладките имам ама мойте са Айзин примерно или имаш ли гедоре имам ама мойте влошки са Факом итн.

ПО тамата
                А това дето като загрее ще се оправи или че гърми щото му е махнат искрогасителя разчитай да се оправи
                Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
                Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

То човек когато иска да бъде разбран,намира начин.....Има подходящи български думи за всичко.
                  Стефан Дянков

Коментар

А знаете ли да се продава някаде такъв искрогасител,защото моя отиде на боклука и сега нямам за да пробвам дали е от него,за всеки случаи утре ще провера хлабините на клапаните и проверката със топлия смукач за горивната смес ,дали е богата или бедна

Коментар

Колега провери има ли достатъчно бензин,защото на моя като му е накрая прави същите магарии.
                      [IMG]http://store.picbg.net/pubpic/B2/4C/dd3f0e843d6fb24c.gif[/IMG]

Коментар

Проблема въобще не го търси в искрогасителя.Има 2 варианта за да ти гърми в ауспуха:
                        1. Бедна смес- регулирай си карбуратора
                        2. Изпускателните клапани са ти издухали.Може да се получи дори и луфта им да е добре в момента.
                        offroad фен
                        1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                        TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

След последното мнение няма какво да говорим.Смени жигльора с малко по голям и ако пак гърми регулирайте клапаните.Един Пул за клапаните е около 6-7 лева така че няма да е скъпо.

Коментар

От: Проблем ауспух yamaha wr450f

здравеите може ли някои да ми каже зашто гарми от ауспуха като се варне гаста ама постоянно гарми не спира за изф 450 говорим

Коментар

От: Проблем ауспух yamaha wr450f

Първоначално публикуван от naiden84 Преглед на мнение
                              здравеите може ли някои да ми каже зашто гарми от ауспуха като се варне гаста ама постоянно гарми не спира за изф 450 говорим
                              Не ти се чете ли? Прочети темата отначало.
                              offroad фен
                              1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                              TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X