Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с клапаните на HONDA CRF 250R

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с клапаните на HONDA CRF 250R

Здр.колеги,от една седмица имам хонда црф 250р и вече се сблъсках с проблема с клапаните,но това според мен е нормално все пак е 2004година.Та много четох какво сте писали и разбрах че трябва да си купа*пулове-подлошки*защото сами пропаднали клапаните и не мога даго запала с манижелата а само на бутане,но като загасне мъка.
    Проблема идва от там че не знам от каде в България мога да закупя цялата кутия с всички ремонтни размери*пулове-подлошки*за клапаните.МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ МИ

До: проблем с клапани.HONDA CRF 250R

Щом си изчел всичко трябва да си срещнал по темите някъде въпроса откъде се купуват, но за какво са ти всички пулове?!?! Те са много, измери си луфта в момента, виж колко ти е по книга и отиди в магазин, в който продават части за мотоциклети и там ще си вземеш необходимите.
    Пиши откъде си, остави си телефон и ще получиш още информация. Имаше колеги с Хонди дето ги имат тия комплекти с пулове и може да се спазарите нещо с тях.

Коментар

Това с пуловете е временна работа.По скоро нови клапани.
      И аз карам CRF.
      ........................
      Иван Маринов
      CRF 250 X
      Не шансът определя съдбата на човека,а изборът!

Коментар

Първоначално публикуван от BukToP Преглед на мнение
        Щом си изчел всичко трябва да си срещнал по темите някъде въпроса откъде се купуват, но за какво са ти всички пулове?!?! Те са много, измери си луфта в момента, виж колко ти е по книга и отиди в магазин, в който продават части за мотоциклети и там ще си вземеш необходимите.
        Пиши откъде си, остави си телефон и ще получиш още информация. Имаше колеги с Хонди дето ги имат тия комплекти с пулове и може да се спазарите нещо с тях.

Колега много ти благодаря за инфото. Ако някой може да помогне,с ПУЛОВЕ,0878944106 0893971097 ОТ София

Коментар

И аз поткрепям мнението че е за нови клапани и само с реглаж няма да мине. Но мисля че ако ще сменяш клапани то е по-добре да и сложиш не титаниеви че тия титаневите при хондите не карат по много но те вървят комплект с пружините доста по тежки са колеги смениха титаниевите и проблемите изчезнаха поне за сега! А пуловете си ги поръчай на този който ще ти достави клапаните!
          Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
          Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

До: Проблем с клапаните на HONDA CRF 250R

Колега, проблемът с клапаните при тия мотори е двустранен - едното е слаби клапани, другото е слаби легла на клапаните.
            Стоманени клапани, или титаниеви на други фирми, оправят нещата, ако са хванати навреме. Ако обаче вече да са подбили леглата, главата ти реве за ремонт. С пулове нищо няма да направиш, освен ако моторът ти не е каран съвсем малко и все още се нуждае само от реглаж. Но не ми се вярва на мотор на 5 години. Поздрави
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от ivan anachkov Преглед на мнение
              Здр.колеги,от една седмица имам хонда црф 250р и вече се сблъсках с проблема с клапаните,но това според мен е нормално все пак е 2004година.Та много четох какво сте писали и разбрах че трябва да си купа*пулове-подлошки*защото сами пропаднали клапаните и не мога даго запала с манижелата а само на бутане,но като загасне мъка.
              Проблема идва от там че не знам от каде в България мога да закупя цялата кутия с всички ремонтни размери*пулове-подлошки*за клапаните.МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ МИ
              Колега, веднага тичай за всмукателни клапани и за.би тия пулове, защото ще стане по-лошо след време, както Гоблин ти го е обяснил и тогава ще се набуташ много повече !
              Последно редактирано от Станислав_; 02-02-09, 19:54.
              Ендурото и сексът не са шега работа !
              -------------
              Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
              http://crazy-job.com

Коментар

[quote=Жоро Хаджиев;620528]Колега, веднага тичай за всмукателни клапани и за.би тия пулове, защото ще стане по-лошо след време, както Гоблин ти го е обяснил и тогава ще се набуташ много повече ! [/quote]

Колеги найстиннна ще хода даси поръчам клапани..........но от къде
                За претставителството на ХОНДА знам,но все пак ме интересува дали има и друго място от кадето мога да купа клапани.
                и другото ми питане е само всмукателни клапани ли трябва да купа или и изпускателни
                Последно редактирано от Станислав_; 02-02-09, 19:54.

Коментар

Колеги все пак вижте мотора....това е извън моя проблем
                  Прикачени файлове

Коментар

[quote=ivan anachkov;621164]
                    Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                    Колега, веднага тичай за всмукателни клапани и заеби тия пулове, защото ще стане по-лошо след време, както Гоблин ти го е обяснил и тогава ще се набуташ много повече ! [/quote]

Колеги найстиннна ще хода даси поръчам клапани..........но от къде
                    За претставителството на ХОНДА знам,но все пак ме интересува дали има и друго място от кадето мога да купа клапани.
                    и другото ми питане е само всмукателни клапани ли трябва да купа или и изпускателни
                    Познавам едно помче което поръчва части от Америка и ги доставя бързо ако искаш мога да ти дам телефона му да си го питаш за цени и видове стоманени титаниеви комплекти итн.
                    По принцип се прецакват само всмукателните но може и леглата да са зле така че по добре първо разглоби и после поръчвай да не ти се наложи да чакаш двойно.

Sofrace Offroad Team

Коментар

Както е писал колегата - прегледай главата, и тогава ще се разбере какво ти трябва.
                      А клапани - бол. За тоя мотор правят за всякакви джобове клапани.
                      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

[quote=evgeniml;621498]
                        Първоначално публикуван от ivan anachkov Преглед на мнение
                        Познавам едно помче което поръчва части от Америка и ги доставя бързо ако искаш мога да ти дам телефона му да си го питаш за цени и видове стоманени титаниеви комплекти итн.
                        По принцип се прецакват само всмукателните но може и леглата да са зле така че по добре първо разглоби и после поръчвай да не ти се наложи да чакаш двойно.

Мерси колега ако може ми прати номера на това момче

Коментар

[quote=ivan anachkov;621538]
                          Първоначално публикуван от evgeniml Преглед на мнение

Мерси колега ако може ми прати номера на това момче
                          0897856650 Методи

Sofrace Offroad Team

Коментар

Здр. колеги.Без вас за никаде.....
                            Днес беше решаващия ден,свалянето на главата.
                            Оказа се много лесно,но клапаните деиствително са вкопани...всмукателните...
                            Та поредния ми въпрос е какъв трябва да бъде фабри4ния луфт на всмукателните и изпускателните клапани на тази хонда црф 250 р....

Коментар

За 450 са всм.0.16+ - 0.03мм. за изп. 0.28 + - 0.03мм. но това е црф450 Х и Р нека и някой който има под ръка книга и за 250 да се изкаже категорично!

Sofrace Offroad Team

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X