Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Присаждане на ускорителна помпа и други Тунинги

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Присаждане на ускорителна помпа?!

Да не се изкажа неподготвен .... ама няма производство на бутала за този мотор различни от оригиналните. Или поне аз не открих. Ако има , някой да ме поправи.

Аз съм с 650С и честно казано освен стартера , който е в плюс не откривам кой знае какви разлики за които да си струва да се говори.

Моторетката ме тегли с мойте близо 100 кила /е 93 са/ по гората навсякъде. Като тръгна надълго с два човека и планина багаж също не се оплаква. Е не вдига 200 ама аз и не ща.

Всичко е въпрос на вкус. Има мотори с по висока специфична мощност но тя се постига за сметка на по скъпа и досадна поддръжка така че аз не ща......
    0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от Sa6o Dakara Преглед на мнение
      ...а иначе всички КЛХ-ве,които са били във форума и Мобилето съм ги изпитвал лично,върху което се базира и преценката ми...
      Е, ся... Всички е малко силно казано. Сещам се за един дето не си го пробвал. Щях да знам ако беше.

Първоначално публикуван от GEORGINESHEV Преглед на мнение
      ...Да не се изкажа неподготвен...
      Е, токущо го направи. На скоро гледах в Ибей-германия че частно лице продава тунинг бутало. Иначе коя фирма ги продава и къде и аз не открих.

Първоначално публикуван от GEORGINESHEV Преглед на мнение
      ...Аз съм с 650С и честно казано освен стартера , който е в плюс не откривам кой знае какви разлики за които да си струва да се говори...
      Много съм съгласен с теб.
      Последно редактирано от SAMURAI; 04-02-09, 11:29.
      "Всеки струг - танк! Всеки шлосер - войн! Всеки детайл - бомба в лицето на империализма!"

Коментар

[QUOTE=SAMURAI;623955]Е, ся... Всички е малко силно казано. Сещам се за един дето не си го пробвал. Щях да знам ако беше.

Е вярно, ако имаш предвид твоя-прав си,но го обяви много "късно".А колкото до това,че няма съществени разлики м/у С и R модела не мислите ли че има голяма такава м/у 0.024-0.039 и 0.063-0.090мм.Представете си ,че това са допуски м/у цилиндър и бутало представете си,че първия работи с по-ниска степен на компресия,и на всичкото отгоре работната температура на втория е по-висока.Така,че има интересни моменти на сравнение м/у двата.Ако някой от вас има представа от материалите от които са изработени съответно линейните им разширения,- лично на мен ще ми бъде интересно!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X