Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пръски от масло?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пръски от масло?

Нормално ли е на предниа калник,под лагерите на вилката да капе ниакаква смазка(червеникава) Като гледам май то4но от тези лагери тече,но там има ли такава смазка?
    EXTREME

Re: Пръски от масло?

Първоначално публикуван от iozi
    Нормално ли е на предниа калник,под лагерите на вилката да капе ниакаква смазка(червеникава) Като гледам май то4но от тези лагери тече,но там има ли такава смазка?
    Това на какъв мотор е?

Питам, защото на моя в горната част на кормилната ос е пъхната тръбичката на отдушника на резервоара и винаги ми е омазан калника. Това обаче не е от смазка а от маслото в бензина който се излива по малко от отдушника
    2010 CRF 250 R

Коментар

мотора на йози е KLX250 4тактов
      тази смаска дето тече може и да е нормално защото тези лагери са гресират от време на време
      и може би сега като се е стоплило да изтича някаква смазка
      но то трябва съвсем малко да е не знам на теб колко тече

Коментар

данеби да ти е протекла предницата и да се стича там масло, та оттова да се заблуждаваш
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

е та от предницата как ще качи чак над предният калник и то червена смазка
          освен може би по отдушниците на маншоните
          къде е тва масло всъщтност

Коментар

падат капки от лагерите,то се вижда че и там смазката е сущия цвят,но дали това е нормално?За марку4а от резервоара,точно над вилката влиза,като на всички мотори които съм виждал!

А някои има ли идея откуде да си поръчам сержизна книжка за моя мотор,ккато Митков написа мотора е "Kawasaki KLX 250" 4 такта?
            EXTREME

Коментар

а бе карай го тоз мотор не го сервизирай
              тези мотори не се нуждаят от нищо особенно като поддръжка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X