Интересува ме каде мога да си намера части да си направа тунинг на CRF 250 X
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
CRF 250 X Тунинг каде ?
Свий
X
-
Интересува ме каде мога да си намера части да си направа тунинг на CRF 250 X
Имаме един такъв в Стара Загора и действително тегли повече от моя, който е само със сменен ауспух.
Ако желаеш този тунинг, в по-горния пост пише към кого да се обърнеш.Ендурото и сексът не са шега работа !
-------------
Животът се измерва с броят на издишванията !
http://sixdayscrazyjob.com
http://crazy-job.com
Коментар
-
Смяната на вал е лесна работа, но въпроса е какъв вал да си вземеш? Такъв който да ти дава 1-2 коня някъде горе в оборотите с диапазон 500 оборота за сметка на ниските или обратно??? Валът в общи линии просто измества къде в оборотите да ти е максималната мощност и балансът между ниски-средни-високи.
Най лесният тунинг е отворен ауспух и съответно настройка на карбуратора да работи добре с този нов ауспух.
След което бих ти препоръчал един тунинг на главата, който ти качва още 2-3 коня, но което е по важното качва и прави много яко плато на въртящият момент, нещото което усешташ като дърпане на мотора когато дадеш газ. Това обаче е много скъпа процедура, защото изисква многократно сваляне модифицитане и качване на главата с тестове на бремза и освен супермото моторите на нашият отбор - MitiRacing и Николай Куманов, не знам някой друг да си го е позволил.
Препоръчителни тунинги извън дригателя са:
1. Денфер. Помага много при камъни, реки, бързо каране - просто препятствията не ти бият в ръцете и не се измотяваш толкова.
2. Автоматичен съединител. Помага изключително много при бавно и технично каране. Никога не може да ти загасне мотора, т.е. може дори да си махнеш акумулатра, което ще ти олекоти мотора с 2кг високо горе!
Коментар
-
тази тема много на дълго бе дискусирана наскоро потърси темата на жоро хаджиев -вече си имам срф250х-
както и темата -срф мания само за пристрастени-
има и още една тема в която на широко бе дискутирано и в която има и линкове към страници на списания и други
мисля че се казваше -"оупън аер бокс-толкова ли е важно"
много полезна информация можеш да намериш и на електронните страници на списанието "дирт райдър"
Коментар
-
sabin така като чета виждам че си много запознат с ендуро спорта. Искам да те попитам откаде мога да си намеря кормило за мотора ми?
А и кажи ми моля те кои са групичките от София дет карат ендуро защото си търся някои с които мога да карам, понеже ми е много тъпо да се возя сам. Всички които познавам от София дет си карат по планините карат АТВ-та. И ми се ше да оставя малко АТВ-то и да покарам ендуро. Благодаря предварително.Става дума за мотор- Хонда
Искаш ендуро- CRF 250 X
Коментар
-
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар