Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем с Ямаха ХТЗ750

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• проблем с Ямаха ХТЗ750

Здравейте всички! Имам проблем с мотора - презарежда и ми гърмят крушките на фаровете. До акумулатора има пластмасова кутийка с електроника и ми казаха че е от нея - там било релето за напрежението. В нея има букса - куплунг с 6 жички. Било много трудно да се намери този компонент и искам да ви питам възможно ли е да бъде възстановен от някой автомонтьор по електронике - да се приспособи нещо от автомобил или друго по евтино решение? Благодаря предварително

До: проблем с Ямаха ХТЗ750

Търси Боби жицата.Той ходи в Мотобум /тел.02 9559122/и някъде в Дървеница . Не че разбирам много но ... прилича на пробил токоизправител /Супертенерето май е с динамомагнет/. Подмяната с автомобилен - невъзможна - колите са с алтернатор. Но пък трябва да стане от почти всяка Ямаха или друга сходна японска ендуро моторетка.
    0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

До: проблем с Ямаха ХТЗ750

това нещо е реле-регулатор и нов струва около 200лв но преди да се юрнеш да купуваш по-добре наистина някой който разбира да ти премери зареждането и да се ангажира с диагноза за да няма купих си реле и пак презарежда
      Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X