Установих ме че реле регулатора почти не зарежда и направо откачих.Ако някой знае от къде да намера такова чудо да пише.Мотора е ХР-250 98г. със стартер. Предварително благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с ХР-250
Свий
X
-
До: Проблем с ХР-250
Да ти кажа незнам, може и да става но трябва да намера някакво и да се види.Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнениеЕ от 600 няма ли да стане. Те напреженията май са еднакви. Не вярвам да са направили различна електроника за 250 и 600 поне в това отношение.
Коментар
-
На моя му го смених щото презареждаше на 18 волта и сложшх едно тайванско от Варна по голямо но пак трифазно + още 2 кабела за акомулатора .Не знам по принцип трябва да търсиш нещо с 5 кабела защото няма да намериш оригинално само от някой чужд сайт с поръчкаvw passat B5 1.9tdi 1997 110 hp
Suzuki GSR600 98 hp
Nissan Pathfinder 174 hp
0878222 три 3 шест
Коментар
-
Обади се на 0888507579 -Макея В.Търново ,преди няколко месеца се обаждах за един приятел...имаме същите мотори със стартер,дадоха ми цена 180-200лв на оригиналален ,но аз намерих точно същото втора употреба от един колега тук от форума,имаше цял мотор на части. Има само един проблем,че нашите мотори със стартер не излизат по оригиналните каталози за части защото се водят XRS.Първоначално публикуван от nik0272 Преглед на мнениеУстанових ме че реле регулатора почти не зарежда и направо откачих.Ако някой знае от къде да намера такова чудо да пише.Мотора е ХР-250 98г. със стартер. Предварително благодаря.Стефан Дянков
Коментар
-
Колега в дървеница има един човек които се занимава само с такива неща и релетата ги дава на много приемливи цени.Намира се на бул. Климент Охридски до стария бетонов възел.Първоначално публикуван от nik0272 Преглед на мнениеУстанових ме че реле регулатора почти не зарежда и направо откачих.Ако някой знае от къде да намера такова чудо да пише.Мотора е ХР-250 98г. със стартер. Предварително благодаря.[B][COLOR=Red]
SUZUKI DR 650 RS
[/COLOR][COLOR=Red]
[/COLOR][/B]
Коментар
-
Ти си добре че имаш манивела,аз нямам на моя и си е проблем.Много ви благодаря за информацията, като има някакво развитие ще пиша.Утре ще хода да го пребера от Суходол и ще снимам релето.Първоначално публикуван от divecha Преглед на мнениеи аз имах същия проблем и
почнах да си го паля с манивела
Коментар
-
Абе той зареждаше ама много малко и трябва често да зареждам акумулатора,сега ще звънна в сервиза да вида до къде са я докарали.Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнениеOO добре дошъл в луба на бутащите
неделя ще се видим и ще страдаме докато другите палят.
Коментар
-
Ето сега го донесох от сервиза,майсторите казаха че е изгоряло.Релето е с две букси в едната влизат две жици а в другата три,ето и снимки на релето а забравих има и номер някакъв SH572B-11.Първоначално публикуван от asen_dp Преглед на мнениеКолега,ще дадеш ли снимка на релето или не?Ако искаш да ти се помогне,трябва да даваш по точна информация,колко точно зарежда,снимка на релето и с колко жици е буксата?
Коментар
-
Колега едно момче от форума вчера ми обеща да ми го прати по куриер,ако нещо се разминат нещата ще те потърса.Благодарско все пак......Първоначално публикуван от asen_dp Преглед на мнениеИмам от Хонда,което ще стане за твоя мотор,също е с 5 жици,само че буксата е друга.Но са същите цветове и става.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар