Установих ме че реле регулатора почти не зарежда и направо откачих.Ако някой знае от къде да намера такова чудо да пише.Мотора е ХР-250 98г. със стартер. Предварително благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с ХР-250
Свий
X
-
До: Проблем с ХР-250
Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнениеЕ от 600 няма ли да стане. Те напреженията май са еднакви. Не вярвам да са направили различна електроника за 250 и 600 поне в това отношение.
Коментар
-
На моя му го смених щото презареждаше на 18 волта и сложшх едно тайванско от Варна по голямо но пак трифазно + още 2 кабела за акомулатора .Не знам по принцип трябва да търсиш нещо с 5 кабела защото няма да намериш оригинално само от някой чужд сайт с поръчкаvw passat B5 1.9tdi 1997 110 hp
Suzuki GSR600 98 hp
Nissan Pathfinder 174 hp
0878222 три 3 шест
Коментар
-
Първоначално публикуван от nik0272 Преглед на мнениеУстанових ме че реле регулатора почти не зарежда и направо откачих.Ако някой знае от къде да намера такова чудо да пише.Мотора е ХР-250 98г. със стартер. Предварително благодаря.Стефан Дянков
Коментар
-
Първоначално публикуван от nik0272 Преглед на мнениеУстанових ме че реле регулатора почти не зарежда и направо откачих.Ако някой знае от къде да намера такова чудо да пише.Мотора е ХР-250 98г. със стартер. Предварително благодаря.[B][COLOR=Red]
SUZUKI DR 650 RS
[/COLOR][COLOR=Red]
[/COLOR][/B]
Коментар
-
Първоначално публикуван от divecha Преглед на мнениеи аз имах същия проблем и
почнах да си го паля с манивела
Коментар
-
Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнениеOO добре дошъл в луба на бутащитенеделя ще се видим и ще страдаме докато другите палят.
Коментар
-
Първоначално публикуван от asen_dp Преглед на мнениеКолега,ще дадеш ли снимка на релето или не?Ако искаш да ти се помогне,трябва да даваш по точна информация,колко точно зарежда,снимка на релето и с колко жици е буксата?
Коментар
-
Първоначално публикуван от asen_dp Преглед на мнениеИмам от Хонда,което ще стане за твоя мотор,също е с 5 жици,само че буксата е друга.Но са същите цветове и става.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар