Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с ХР-250

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с ХР-250

Установих ме че реле регулатора почти не зарежда и направо откачих.Ако някой знае от къде да намера такова чудо да пише.Мотора е ХР-250 98г. със стартер. Предварително благодаря.

До: Проблем с ХР-250

Е от 600 няма ли да стане. Те напреженията май са еднакви. Не вярвам да са направили различна електроника за 250 и 600 поне в това отношение.
    KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
      Е от 600 няма ли да стане. Те напреженията май са еднакви. Не вярвам да са направили различна електроника за 250 и 600 поне в това отношение.
      Да ти кажа незнам, може и да става но трябва да намера някакво и да се види.

Коментар

На моя му го смених щото презареждаше на 18 волта и сложшх едно тайванско от Варна по голямо но пак трифазно + още 2 кабела за акомулатора .Не знам по принцип трябва да търсиш нещо с 5 кабела защото няма да намериш оригинално само от някой чужд сайт с поръчка
        vw passat B5 1.9tdi 1997 110 hp
        Suzuki GSR600 98 hp
        Nissan Pathfinder 174 hp
        0878222 три 3 шест

Коментар

Колега,по принцим,като се прецака РР мотора презарежда.Замерете,колко волта идва от звездата.Дай снимка на твойто реле,може да измислим нещо.

Коментар

Първоначално публикуван от nik0272 Преглед на мнение
            Установих ме че реле регулатора почти не зарежда и направо откачих.Ако някой знае от къде да намера такова чудо да пише.Мотора е ХР-250 98г. със стартер. Предварително благодаря.
            Обади се на 0888507579 -Макея В.Търново ,преди няколко месеца се обаждах за един приятел...имаме същите мотори със стартер,дадоха ми цена 180-200лв на оригиналален ,но аз намерих точно същото втора употреба от един колега тук от форума,имаше цял мотор на части. Има само един проблем,че нашите мотори със стартер не излизат по оригиналните каталози за части защото се водят XRS.
            Стефан Дянков

Коментар

и аз имах същия проблем и
              почнах да си го паля с манивела

Коментар

Първоначално публикуван от nik0272 Преглед на мнение
                Колега в дървеница има един човек които се занимава само с такива неща и релетата ги дава на много приемливи цени.Намира се на бул. Климент Охридски до стария бетонов възел.
                Прикачени файлове
                [B][COLOR=Red]
                SUZUKI DR 650 RS
                [/COLOR][COLOR=Red]
                [/COLOR][/B]

Коментар

Първоначално публикуван от divecha Преглед на мнение
                  и аз имах същия проблем и
                  почнах да си го паля с манивела
                  Ти си добре че имаш манивела,аз нямам на моя и си е проблем.Много ви благодаря за информацията, като има някакво развитие ще пиша.Утре ще хода да го пребера от Суходол и ще снимам релето.

Коментар

OO добре дошъл в луба на бутащите неделя ще се видим и ще страдаме докато другите палят.
                    KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
                      OO добре дошъл в луба на бутащите неделя ще се видим и ще страдаме докато другите палят.
                      Абе той зареждаше ама много малко и трябва често да зареждам акумулатора,сега ще звънна в сервиза да вида до къде са я докарали.

Коментар

Колега,ще дадеш ли снимка на релето или не?Ако искаш да ти се помогне,трябва да даваш по точна информация,колко точно зарежда,снимка на релето и с колко жици е буксата?

Коментар

Първоначално публикуван от asen_dp Преглед на мнение
                          Колега,ще дадеш ли снимка на релето или не?Ако искаш да ти се помогне,трябва да даваш по точна информация,колко точно зарежда,снимка на релето и с колко жици е буксата?
                          Ето сега го донесох от сервиза,майсторите казаха че е изгоряло.Релето е с две букси в едната влизат две жици а в другата три,ето и снимки на релето а забравих има и номер някакъв SH572B-11.
                          Прикачени файлове

Коментар

Имам от Хонда,което ще стане за твоя мотор,също е с 5 жици,само че буксата е друга.Но са същите цветове и става.

Коментар

Първоначално публикуван от asen_dp Преглед на мнение
                              Имам от Хонда,което ще стане за твоя мотор,също е с 5 жици,само че буксата е друга.Но са същите цветове и става.
                              Колега едно момче от форума вчера ми обеща да ми го прати по куриер,ако нещо се разминат нещата ще те потърса.Благодарско все пак......

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X