Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хонда Доминатор трябва ми отговор до утре

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Хонда Доминатор трябва ми отговор до утре

Искам да питам за Доминатор охлюва на предната капла за километража може ли без него ако го махна ще му стане ли нещу че ас го карам оф роад а един прител му се счупи неговя и мога да му продам моя обаче незнам дали ше му стане нещу на Доминаторами защото мисля че придаржа лагерите .Ако може савет за тази вечер благодаря предварително.

П.П А й ако може да ми кажете ако го карам без въздушен филтер има ли някаква опасност .
    Последно редактирано от toto; 26-11-08, 19:17.
    LIVE TO RIDE/RIDE TO LIVE

До: Хонда Доминатор трябва ми отговор до утре

И двете неща не те съветвам да ги махаш. 1 тоя охлюв освен че придържа лагерите е и спейсър за центриране на каплата.
    Те лагерите са доста яко запресвани в главината и няма да изпаднат ама ако го махнеш и не сложиш на негово място друг някакъв спейсър с същата далжина ще ти е крива гумата и най много да счупиш нещо пък и себеси даже.
    А за филтъра ако ти се прави основен ремонт давай без него. Иначе ако си пазиш мотора гледай да си е на местото чист и омаслен.
    Махнеш ли го даваш вход свободен на цялата мизерия към карба и двигателя а това хич не е полезно.
    KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Бартеросайте ги с доплащане от негова страна.Нов охлюва струва 140 лв.А въздушния филтър,махай го не слушай GSXR .После ми се обади.Имам цилиндър и разни други части,които ще ти трябват за ремонта.

Коментар

Спейсар това ще рече да сложа нещо като тръбичка на мястото на охлюва също толкова дълъг като него и широк да влиза в оста.

Коментар

Aми дефакто да. Така ще го отстраниш без да си нанасяш поръжения върху мотора.
          но трябва размерите да са наистина точни и тръбичката да е по дебелостенна ако може. Малко отклонение в размера и ще ти се измести центровката на каплата. Такак, че внимавай като си правш спейсърите.
          KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Ок много благодаря.

Коментар

колега не си побългарявай мотора,все пак ще искаш да го продадеш някой ден и точно тези малки преработки ще ти попречат.
              [SIGPIC][/SIGPIC] Yamaha WR 426
              ВСЯКО ПАДАНЕ Е ПРЕДПОСЛЕДНО

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X