Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Скорости на ТТ 600 Е - проблем! -РЕШЕН !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Скорости на ТТ 600 Е - проблем! -РЕШЕН !

При подаване на рязка газ ми изключва ми 2-ра скорост на Ямахата - ТТ 600 Е - 1997г.. Каква е възможната причина? Възможно ли е да е от т.нар. "вилки" на скоростите? Скоро сменях колелото на трета скорост /общо три зъбни колела /, възможно ли е майстора да е изкривил вилките при събирането на двигателя? Първоначално скоростите не влизаха въобще, а майстора доста сериозно дърпаше лостчето нагоре и надолу! После пак отвори картерите и двигателя, а след повторното му събиране се появи горепосоченият ми проблем! Майстора опита да ме убеди, че проблема идва от това, че три от зъбчатките на скоростите са нови, а другите - стари и от там идва проблема- "не сработвали добре заедно и след време щяли да улегнат!" ВЯРНО ЛИ Е ТОВА ? Защото аз дълбоко се съмнявам !!!
    Благодаря предварително!

Ха-ха!Пълни глупоси!Да ти прави ресто на кинтите и отивай при някой който разбира!
    offroad фен
    1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
    TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Сложи и МАЙСТОРА в кавички
      Ендурото и сексът не са шега работа !
      -------------
      Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
      http://crazy-job.com

Коментар

Предполагам, че вилките са си ОК, но има вероятност да е объркал дистанционните подложки. Възможно е и да е от износени зацепващи повърхности на колелата, но е малко вероятно. Просто фиксаторите не задържат колелата където трябва при натоварване. Трябва да се разглоби и внимателно да се види какъв е проблемът. Ако варварски е напъвал лоста може и да е деформирал някоя вилка...
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X