Колеги купих си ауспух Micron от Suzuki GSXR 600 и мисля да го слагам на моя WR400.Ще сбъркам ли дайте мнение ако може.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за ауспух - от пистарка на WR
Свий
X
-
До: Въпрос за ауспух
Щом си го купил вече какво има да се чудиш, слагай го и ще покаже... Ще обеднее ли мотора, няма ли... Ще впрегнеш ли още някой кон или не... Ще си проличи...Първоначално публикуван от Jori Преглед на мнениеКолеги купих си ауспух Micron от Suzuki GSXR 600 и мисля да го слагам на моя WR400.Ще сбъркам ли дайте мнение ако може.
Но със сигурност не е изчислен прецизно за кривите на мощността на твоя мотор, но може пък да е близък до перфиктния
-
До: Въпрос за ауспух - от пистарка на WR
Колеги сложих ауспуха и реших да махна също капака на въздушния филтър,резултата е повече от добър имам чувството че вече карам друг мотор
,по мощен и с невероятен плътен звук.Изобщо не вярвях че ще има разлика в вървежа но уви...
[SIGPIC][/SIGPIC] Yamaha WR 426
ВСЯКО ПАДАНЕ Е ПРЕДПОСЛЕДНО
Коментар
-
До: Въпрос за ауспух - от пистарка на WR
Това защо да го правя като си работи добре,само оборотите на празен ход се вдигнаха малко но ги оправихме.Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнениеСвали свеща и виж на каква смес работи.[SIGPIC][/SIGPIC] Yamaha WR 426
ВСЯКО ПАДАНЕ Е ПРЕДПОСЛЕДНО
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
На каква цена го купи ако нее тайна
Коментар