Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какви свещи да избера за ямаха хт и доминатор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какви свещи да избера за ямаха хт и доминатор

Цял ден я свалях тая пуста свещ, понеже пръсна.Казваха ми, че е трудно, но днес се уверих - страшно трудно и не е за хора със слаби нерви ! Намерих ключ 18 тънък, но се оказа къс - правих удължения и се въртеше по няма и четвърт оборот, скъса ми нервите После аз му скъсах задника ! Ще си купя 18 ключ и ще го пригаждам за възможно най-лесно сваляне на свещТа, ще пусна и снимки след това какво и как съм правил.
    Последно редактирано от viki terzieva; 07-11-11, 22:04.

Коментар

От: До: Какви свещи да избера за ямаха хт и доминатор

Първоначално публикуван от ssaattyyrr Преглед на мнение
      На Доминатора инструментите стоят в 1 кутийка долу пред картера. Там си нося, каквото съм решил, че ми трябва, но мотора съм го купил без оригинални инструменти. Предишния собственик си беше правил сам 1 ключ за свещи и е голям зор. Чудех се другите как са решили този проблем с развиването на свещта, защото на мен ми е мнооооооого зор. Между другото, преди 3 дена смених старата свещ, NGK на над 5 години. Сложих иридиум на Denso за 30 лв. Разликата е огромна при ниски обороти. Моторът работи доста по-стабилно, дори когато не е загрял достатъчно, а като цяло на втора под 2500 оборота изобщо не вървеше. Сега е същото, но вече при 2000 оборота. На високи обороти не съм усетил разлика. Ако някой знае от къде да си взема оригинален ключ за свещи за Доминатор да свирка.
      Не знам защо ви е толкова трудно с тази свещ на доминатора, аз отидох до магазина и си купих най-обикновени глухи ключове комплект от 8 до 22, мисля, че са за 10лв и си я свалям лесно. Карам каквато е по книга DPR8EA-9 вече трети сезон, а моторът го купих с тази свещ. Не знам колко е карана преди мен.
      Последно редактирано от viki terzieva; 07-11-11, 22:03. Причина: Отрицателната частица "НЕ" се пише ВИНАГИ отделно от глагола - например "не знам"
      HONDA DOMINATOR 650
      ОРЕЛ ASTRA
      РСПБЗН-Приморско

Коментар

От: Какви свещи да избера за ямаха хт и доминатор

Подкрепям също колегите с NGK DPR8EA-9 тази ми излезе по каталог и работи без проблем.Имах един период в който свещите ми пробиваха през 3-4 излизания но това се дължеше на лоша смес и грешка от моя страна да го паля и гася студен.

Коментар

От: Кои свещи са най - подходящи за Ямаха вижън 550 кубика, 1984 година , турист

Здравейте, искам да попиам следното нещо : имам Ямаха Вижън 550 кубика туристически, модел 1984 година. Искам да попитам. кои са най подходящите свещи за този модел мотоциклет. Благодаря предварително !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X