Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mанивела и зъбно колело за стартера за Aprilia Tuareg 350

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Mанивела и зъбно колело за стартера за Aprilia Tuareg 350

Здравйте, колеги!
    Първо искам да се извиня, ако пускам темата си на неподходящо място.
    Нов съм във форума, макар че отдавна карам мотори иж, cz - но от скоро и Aprilia Tuareg 350 (88 година, rotax двигател). Искам да ви попитам дали някой би могъл да ме упъти къде мога да намеря манивела за мотора, както и зъбното колело, което е първото след стартера. Знаете как е. В момента трябва да бутам мотора, а сам е непосилна задача. при положение че има стартер и манивела е срамота, а и изисква мн усилия да се бута.
    Прикачам файлове от какво се нуждая.

Благодаря предварително! Някой може да сподели наблюдения от мотора
    Поздрави: Илия Костов
    Прикачени файлове

До: Mанивела и зъбно колело за стартера за Aprilia Tuareg 350

Никой ли не може да ме насочи къде има зъбното колело което е веднага след стартера. Може би ще стане от някой друг мотор? (имайки предвид че ротакс не правят двигатели само за Априлиа)
    Прикачени файлове

Коментар

Здравей,

Пиша ти във връзка с емайла който ми изпрати.
      Не съм търсил части за такава априля и затова няма да съм ти много полезен. Знам само че може да потърсиш по моргите.
      има една до супница в едно село не се сещам за имаето сега, втората е в суходол(софия) то не е точно морга но може и да има, след това питай във мотосвят враца, тея имат много чаркалък може и да помогнат, и като за накрая питай в моргата в Бобошево.
      Писано е по темите и така ще намериш кординатите.

Желая ти успех и ако не с еспреавиш с телефоните пиши и ще ти ги намеря.

Vladaeca
      Aprilia Pegaso 650 - 1997.

Коментар

Близо е да Дупница /не супница/ и се казва Яхиново . Човека се казва Емо. Телефона му го има ту във форума. Търси.
        В Суходол са две местата - при Сашо Карчев и Митко - втория се занимава предимно с италиански мотори , но не ендура.

Ако нищо от това не помогне тук в София в Овча купел има един Васко. Той прави зъбни колела по поръчка.
        0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

колеги благодаря ви много.тези имена които написахте обаче не мога да ги открия дори с търсачката. ако може някой да даде по-точни координати,e-mail, телефонни номера, адреси, ще съм много благодарен!
          поздрави!

Коментар

Здравей мога да ти дам телефонния номер на Емил Шаламанов с.л Яхиново до Дупница.тел-0888/211968 при него ако няма значи трудно ще откриеш.

Коментар

Благодаря много колега! Ще му звънна още следобяд.

Поздрави!

Коментар

От: Mанивела и зъбно колело за стартера за Aprilia Tuareg 350

Колега, още ли търсиш?
                Последно редактирано от viki terzieva; 27-08-10, 16:38. Причина: Моля, използвайте главни букви!
                [FONT=Arial Narrow][SIZE=5][COLOR=black]SUZUKI DRZ[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Коментар

От: Mанивела и зъбно колело за стартера за Aprilia Tuareg 350

Да. Ако решиш звънни: 0896381261 или остави твоя номер за да звънна аз и да се разберем.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X