Та въпросния КЛХ 250 тъй като още не се е сдобил с нов бендикс се пали с бутане.(като е студен) Обаче имам следния проблем: като го засиля по нанадолнището и го включа на скорост много дълго време пак неще да запали. По някое време изгърми в алспуха и тогава вече почва да припалва
Гърнето му е сменено с някакво проавено което е прекалено отворено и на мен ми идва мисълта, че не му стига гориво тоест смяна на slow jet- a с по голям. Но за сега ще пробвам да му сменя свещта но проблема е, че в мануала ми липсва часта за свещта и незнам каква да взема.
Според мен е или от бедна или от преобогатена смес. Ако са барали карба като са сменяли гърнето и да са я преобогатили.
Дайте предположения какво може да е. Клапаните с си в нопмалните хлабини, ангренажната верига е нова и е зацепена правилно
Едит: Като запали ведниж после пали хипер лесно.

Според мен е или от бедна или от преобогатена смес. Ако са барали карба като са сменяли гърнето и да са я преобогатили.
Дайте предположения какво може да е. Клапаните с си в нопмалните хлабини, ангренажната верига е нова и е зацепена правилно

Едит: Като запали ведниж после пали хипер лесно.
Коментар