Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с паленето КЛХ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с паленето КЛХ

Та въпросния КЛХ 250 тъй като още не се е сдобил с нов бендикс се пали с бутане.(като е студен) Обаче имам следния проблем: като го засиля по нанадолнището и го включа на скорост много дълго време пак неще да запали. По някое време изгърми в алспуха и тогава вече почва да припалва Гърнето му е сменено с някакво проавено което е прекалено отворено и на мен ми идва мисълта, че не му стига гориво тоест смяна на slow jet- a с по голям. Но за сега ще пробвам да му сменя свещта но проблема е, че в мануала ми липсва часта за свещта и незнам каква да взема.
    Според мен е или от бедна или от преобогатена смес. Ако са барали карба като са сменяли гърнето и да са я преобогатили.
    Дайте предположения какво може да е. Клапаните с си в нопмалните хлабини, ангренажната верига е нова и е зацепена правилно

Едит: Като запали ведниж после пали хипер лесно.
    Последно редактирано от GSXR; 29-09-08, 10:36.
    KAWASAKI Let the good times roll

До: Проблем с паленето КЛХ

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
    Та въпросния КЛХ 250 тъй като още не се е сдобил с нов бендикс се пали с бутане.(като е студен) Обаче имам следния проблем: като го засиля по нанадолнището и го включа на скорост много дълго време пак неще да запали. По някое време изгърми в алспуха и тогава вече почва да припалва Гърнето му е сменено с някакво проавено което е прекалено отворено и на мен ми идва мисълта, че не му стига гориво тоест смяна на slow jet- a с по голям. Но за сега ще пробвам да му сменя свещта но проблема е, че в мануала ми липсва часта за свещта и незнам каква да взема.
    Според мен е или от бедна или от преобогатена смес. Ако са барали карба като са сменяли гърнето и да са я преобогатили.
    Дайте предположения какво може да е. Клапаните с си в нопмалните хлабини, ангренажната верига е нова и е зацепена правилно

Едит: Като запали ведниж после пали хипер лесно.
    Смукача работи ли качествено?
    0888 074 049

Коментар

Ей тука уцели с пръст в окото. Смукача дави мотора като е дръпнат Незнам защо но го прави. Ма данеби аз да го давя някакси? Сега ще му сменя свещта ама незнам каква е за тоя мотор а не съм сигурен дали предишния собственик му е сложил правилната. Ако някой знае каква е да казва.
      Последно редактирано от GSXR; 29-09-08, 20:57.

Коментар

Хайде бе народе ударете едно рамо в разнищването на проблема. Ако искате да знаете още нещо за проблема питайте

Коментар

file:///C:/Documents%20and%20Setting...%20Systems.htm я виж това и ми кажи дали го отваряш
          Кавазаки КЛХ 300 04г
          Кавазаки КХ 65 04г
          Опел Астра 94г
          Мерцедес 124 91г

Коментар

NGK CR8E, DENSO U24ESR-N луфта е 0,7-0,8 mm
            Кавазаки КЛХ 300 04г
            Кавазаки КХ 65 04г
            Опел Астра 94г
            Мерцедес 124 91г

Коментар

Не го отварям Може би защото линка е директно към твоя компютър и е невъзможно да го отвори друг освен теб.<Не съм сигурен де>
              Иначе мерси за информацията за свещта Сега ще видя събота като я сменя дали ще почне да пали нормално(дай боже)

Коментар

Не съм убеден , че ще помогна но .... Аз съм с КЛХ 650 . Между кранчето и карба имам помпа. И като се позаседи някои друг ден бензина в карба се изпарява и настава едно въртене докъто помпата качи нов .... Решавам си проблема като му пръсна малко "carburator cleaner" - етер във въздуховода. Пали на чакмак.
                0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Незнам при мене маркуча от кранчето си влиза директно в карба.
                  Много съм озадачен каква е тая работа с паленето. Двигателя си е екстра, значи проблема иде от карборатора.

Коментар

Според мен е или от бедна или от преобогатена смес.
                    най вероятно е бедна сместа ти
                    като го палиш на смукач студен -не му подавай никаква газ -сложи си дори ръката другаде а не върху ръчката на газта дори неволно трепване бърка работата..това са ми личните наблюдения при палене на 4 те та ..а аз им бях свикнал много бързо да ги паля повярвай ми

Коментар

Аз от части май взимам да си обяснявам проблема.
                      На карба има една врътак за оборотите която като я въртиш и тя отпуска или бута механизма за подаване на газ. При мен тя е навъртяна малко и все едно постоянно се подава газ. Сега ще хвана да я развъртя така че механизма да си падне на затворена газ. Явно затова се е давел и не е палел. А и от бедната смес де.

Коментар

И след това няма да имаш малки обороти мотора трябва да пали студен без никаква газ само с дръпнат смукач най много от второто ритане с кика ,ако не става значи има проблем
                        Кавазаки КЛХ 300 04г
                        Кавазаки КХ 65 04г
                        Опел Астра 94г
                        Мерцедес 124 91г

Коментар

То че проблем има има. И той е побългаряване на изпускателната генерация(не съм я побългарявал аз така си го взех) Ще пробвам всички методи написани тук и ще пиша дали има ефект.

Коментар

Аз моята генерация също я смених с правена тук ,ако под това имаш предвид гърнето от кривката назад и нямам никакви проблеми вече 3000 км не съм променял нищо.Клапаните ги проверих преди 20 дена и не са мръднали при теб мисля,че някой е бъзикал карбуратора провери го при специалистУспех
                            Последно редактирано от Светльо KLX; 03-10-08, 15:42. Причина: правопис
                            Кавазаки КЛХ 300 04г
                            Кавазаки КХ 65 04г
                            Опел Астра 94г
                            Мерцедес 124 91г

Коментар

Mотора вече си пали от раз Смених свещта и позатворих малко гърнето та и да небучи толкова. И сега е идеален за каране Само дето аз пък съм болен
                              Мерси на всички вас които ми помогнахте ако се видим някога ще ви черпя,

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X