мотора заглъхва в ниските обороти ниакой може ли да даде савет какво да се направи
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
CRF 450 X - глъхне
Свий
X
-
До: crf 450 x
Ами то този проблем се лекува както при всички 4т. мотори.
Започваш от проверка на карбуратора за запушени жигльори, настройките на сместа въздух/бензин ....
Ако дотук всичко е Ок тогава става малко по-сериозно.
Засега провери само карбуратора и пиши..
-
проверих го но мотора все пак е чисто нов но май ще се окаже че му триябва по голиам основен горивен жиглиор оригиналният е 142 може би с 160 165 нештата ще се оправят мерси за савета ако ниакой е пробвал и знае точниат размер да го каже че за сега го караме на налучкванеHonda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited
Sofrace Offroad Team
Коментар
-
хмм...щом е нов мотора още по наложетелно е да се почисти карбуратора....така е защото вероятно от стояне в склад или шоурум е хванал отлагания по жигльорите ...случва се и на стари мотори когато по-дълго време не се карат .....почисти жигльорите и основно pilot jet-а намира се в кухина до главния жигльор
"91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
MG Racing Team
Коментар
-
още преди да започна да занимавам който и да било свалих карбуратора разглобих го основно и го почистих но полужението не се подобриава не мотора не са монтирани правилните жиглиори за каране в бг вапроса е дали ниакой знае с сигурност с какви би варвял нормално иначе ще го караме на проба грешкаHonda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Sofrace Offroad Team
Коментар
-
Първоначално публикуван от evgeniml Преглед на мнениепроверих го но мотора все пак е чисто нов но май ще се окаже че му триябва по голиам основен горивен жиглиор оригиналният е 142 може би с 160 165 нештата ще се оправят мерси за савета ако ниакой е пробвал и знае точниат размер да го каже че за сега го караме на налучкване
Щом си почистил всичко в карбуратора значи причината е някъде другаде.
Коя година е този мотор и найстина дали не е седял много дълго време някъде???
Дай малко повече информация, това е мотор който не може да има проблем щом е нов...
Коментар
-
Пич, да не ти е много затворен ауспуха... Щом казваш чисто нов... Незнам как са заводско, а то зависи и за къде е направен мисля.....
Ако изпускателя е много стеснен има вероятност да работи доста богато и тогава "цапа" на ниски и иска продухване, за да се ръзвърти качествено...
До сега на два мотора съм се сблъсквал с тоя проблем точно с оригиналните спънати ауспуси...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнениеПич, да не ти е много затворен ауспуха... Щом казваш чисто нов... Незнам как са заводско, а то зависи и за къде е направен мисля.....
Ако изпускателя е много стеснен има вероятност да работи доста богато и тогава "цапа" на ниски и иска продухване, за да се ръзвърти качествено...
До сега на два мотора съм се сблъсквал с тоя проблем точно с оригиналните спънати ауспуси...
Ми да аз на моя веднага след вторият моточас смених маслото и със флекса отрязах заглушитела в ауспуха..мотора литна.
Коментар
-
До: CRF 450 X - глъхне
въпроса е дали ниакой знае с какви жигльори ще варви най добре на мотора му махнах искрогасителната тапа и екологията но полужението не се оправи и се оказа че нали е от америка и там явно за екология ги карат с по бедна смес като цяло мотора гърми като му се върне газта от ниски обороти не поема а забива сега му сменихме главния жигльор от 142 на 155 и полужението е доста по добра американците пишат че ги карат с 170 главен и 45 до 48 за преходния така че сам ги поръчал всички видове комплекти за тунинг на карборатора и ускорителна помпа с регулируем дебит като дойдат и ги монтираме ще ви информирам за резултатите и кое си е заслужавало най много мотора е 2007 година crf450xHonda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Sofrace Offroad Team
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар