Обява

Свий
Няма добавени обяви.

CRF450R...проблем със запалването!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: crf450r пали само с бутане помагайте

Пичо и аз така бех с Кавазакито и аз мн зле така го научих ,но сега като сменя комутатора мисля ,че трябва да почне да си пали

Коментар

Какъв беше проблема колега.
      Polaris Magnum 500
      Mercedes ml320

Коментар

Комутатор

Коментар

Първоначално публикуван от vaso18 Преглед на мнение
          здравейте колеги отново се нуждая от савет.моята хонда за която скоро писах че имам проблем със запалването запали но я научих много лошо пали само с бутане без значение дали е топла или студена.възможно ли е дае от много намалена горивна камера
          Колега не е необходимо всеки ден да пускаш нови теми за едно и също нещо
          Сега след като пали само с бутане ни кажи после как е ??? Върви ли без проблем или само на високи. Въобще дай още малко инфо за работата на двигателя.

Коментар

До: CRF450R...проблем със запалването!!!

да извинйвайте колеги че не дадох подробна инфо.та значи след запалване работи идеално,не прави ,,таван,,на оборотите,варви много,има устойчиви малки обороти,понякога при враштане на газта гарми в ауспуха и изкарва син пламак.п.с.много е рязка за 4т.мотор

Коментар

Първоначално публикуван от vaso18 Преглед на мнение
              да извинйвайте колеги че не дадох подробна инфо.та значи след запалване работи идеално,не прави ,,таван,,на оборотите,варви много,има устойчиви малки обороти,понякога при враштане на газта гарми в ауспуха и изкарва син пламак.п.с.много е рязка за 4т.мотор
              В Троян имате такъв свестен майстор,защо не се обърнеш към него.Цяла северна България ходи там,а и другото което е, в Троян има над 15 CRF-а незнам как казваш,че няма такива модели.

Коментар

колега митака прави мотора и от негова страна всичко е пипнато перфектно.дори за него се оказва загатка.а колкото до марката грешиш троян е така дасе каже града на ,,yamaha,,хонда crf 450r са само 2 но другата колегата я е обявил за продаване и не иска да сваля нищо от нея дори за проба а като гледам май и аз ще я пускам за продаване

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X