Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем при палене на Сузуки ДР 350

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем при палене на Сузуки ДР 350

Да не си го задавил бе Ради Ако си го задавил ... не ми се мисли . При мен го е правил 2 пъти тоя номер и все сутрин като е студен . Ритна няколко пъти , замерише на бензин и после ми се е.. майката от ритане и бутане . Какво да ти кажа мотор с характер Бутане му е майката . Като го буташ му изгази бензина , преди това го наклони да му изтече бензина от карборатора и ... Бутание . После се качваш на него пускаш бензина риташ два , три пъти на декомпресор пускаш декомпресора и риташ с пълна газ , ако и така не стане , значи си за нова свещ . Аее успех в паленето и да знаеш , че трябва упоритство .

ПП Аее някой път да покараме заедно след като взема ямахата
    http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

До: Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
    Да не си го задавил бе Ради Ако си го задавил ... не ми се мисли . При мен го е правил 2 пъти тоя номер и все сутрин като е студен . Ритна няколко пъти , замерише на бензин и после ми се е.. майката от ритане и бутане . Какво да ти кажа мотор с характер Бутане му е майката . Като го буташ му изгази бензина , преди това го наклони да му изтече бензина от карборатора и ... Бутание . После се качваш на него пускаш бензина риташ два , три пъти на декомпресор пускаш декомпресора и риташ с пълна газ , ако и така не стане , значи си за нова свещ . Аее успех в паленето и да знаеш , че трябва упоритство .

ПП Аее някой път да покараме заедно след като взема ямахата
    Еми Цеци незнам не съм пробвал,после ше упитам пък да видим какво ще се получи.
    [I]Радослав Димчовски[/I]

Коментар

Няма ли да стане, ако махне свеща и удари 2-3 пъти манивелата? И после вече да пробва с свещ. Аз вчера си купих някаква свещ на Brisk за 4лв.. Чешка. Казаха ми, че били много качествени. Ще видим тази работа
      Пази душата си, не гумите!

Коментар

Първоначално публикуван от ivo_KLR
        Колега NGK само
        Емм, колега... моята машина е Чехословашка . Незнам на каква цена са тези NGK, но не ми трябва кой знае каква свещ за Jawa 175 . Иначе, благодарим за информацията. Ще ги видя и тях след време.

П.С. Извинявам се, за спама.
        Пази душата си, не гумите!

Коментар

Първоначално публикуван от Di4kata Преглед на мнение
          Няма ли да стане, ако махне свеща и удари 2-3 пъти манивелата
          ами Колега ще стане , ама свеща е много трудна за вадене или поне за тези дето нямат пригоден инстумент за това
          http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Сузукито топла гас няма ли. Ако има пробвай да палиш с нея като го задавиш. Някъде из форума пишеше, че тя се явява някакъв байпас на карбуратора и като се дръпне сместа обеднява значително което за задваяне е идеално.
            KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X