Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за Хонда VT 250 F

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за Хонда VT 250 F

Скоро си купих Хонда ВТ 250 Ф със счупено бутало и клапани. Търсих по различните магазини във Варна но нещо не могат да намерят такива части защото се оказа че мотора е правен за японския пазар и не излиза по номер на рама . Имате ли идея къде могат да се намерят части (може и втора употреба) или евентуално от какъв друг модел мотат да се приспособят.

До: Помощ за Хонда VT 250 F

Колега това не е ли чопър? Модела е доста стар и за него няма никакви части.Още повече е правен за Япония.Преди време търсих двигател за VT-500 - няма.Дано не си се набутал много за желязото.
    ........................
    Иван Маринов
    CRF 250 X
    Не шансът определя съдбата на човека,а изборът!

Коментар

Моторът не е чопар, а от рода на класика. Надявам се че ще намеря от някъде части. Може да излезе някой двигател от някоя плевня

Коментар

На тоя тел. звъня ли - 028181960 ?
        Това е отделът на Бултрако "Резервни части", виж какво ще ти кажат от там. После пиши тук, а междувременно Гоблин може да извади някой коз... но трябва да напишеш тук № на рамата

Коментар

Благодаря за номера на Бултрако, но и от там не ме укоражиха много. За пореден път ми казаха че серията VT на Хонда е правена за Японския пазар и че нямат части за нея. Номера на рамата е: MC084000293. Ще бъда много благодарен ако Гоблин изкара някой скрит коз и за мен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X