Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Верига за Хонда ХЛ600

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Верига за Хонда ХЛ600

Проблемът е такъв че си взех нов пиньон за мотора си с 47 зъба (вместо стандартния с 42) ама веригата ми се оказа къса.Та въпроса ми е има ли от къде да си взема парче и да си я наставя или от къде да си взема нова без да чакам седмици да ми я докарат от гърция,че то времето напредва и края на сезона наближава

До: Верига за Хонда ХЛ600

Първоначално публикуван от SvetlioSV Преглед на мнение
    Проблемът е такъв че си взех нов пиньон за мотора си с 47 зъба (вместо стандартния с 42) ама веригата ми се оказа къса.Та въпроса ми е има ли от къде да си взема парче и да си я наставя или от къде да си взема нова без да чакам седмици да ми я докарат от гърция,че то времето напредва и края на сезона наближава
    Колега намери стара и я настави

Коментар

Най-добре намери цяла и по възможност нова.
      Парчетата ще са с различна степен на разтегнатост и износеност и скоро пак ще купуваш нови пиньони и верига.
      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
        Най-добре намери цяла и по възможност нова.
        Парчетата ще са с различна степен на разтегнатост и износеност и скоро пак ще купуваш нови пиньони и верига.
        Да! И освен това, връзката е винаги най-слабото място на веригата, а снаждайки я ще си имаш вече две най-слаби места! А скъсана верига, често води до спукан капак или картер, а понякога и до по-лоши неща!
        "Do not correct a fool, for he will hate you;
        Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Колега, за нищо на света не я снаждай.Сега ще "спестиш" някой лев, ама после може да ти излезе много солено. Освен това не ти трябва специална верига за XL. Всяка верига със съответната дължина( за съжаление не я помня) и стъпка 520 ще стане. Стига да са ти оригинални пиньоните. А по принцип реглажа на веригата покрива разлика от 5 зъба. Щом твоята не може, значи нещо е правено по нея. Най-вероятно веднъж вече е скъсявана. А вериги има, просто се разтърси.Успех и поздрави.
          ПАНЧО

Коментар

Мерси много за инфото
            Вече си взех нова,ама от 130 лв,щото такава като старата(която всъщност е нова)струва 260 лв и ми се видя малко пресилено.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X