здр колеги-когато наЙ много ми се кара ми се повреди електрониката,има ли нЯкоЙ представа каква е приЧината?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Yamaha WR-400 - проблем с електрониката
Свий
X
-
До: Yamaha WR-400 - проблем с електрониката
колега,аз вра4ка не ми трЯБВА ЗА ДА РАЗБЕРА 4Е МИ Е; ЗАМИНАЛ; ЕЛ БЛОК.ТАРСЯ ПРИ4ИНАТА ! ДВАТА РЕЗИСТОРА ВОДЕЩТИ КЪМ ДАТ4ИКА НА ХОЛМ СА ИЗГОРЕЛИ!!!!АКО СЛОЖА НОВА ЕЛЕКТРОНИКА ДА НЕ ИЗГОРИ И ТЯ???Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнениеЕ ако опишеш проблема по подробно може и да се намери някой да ти отговори на въпроса. Така и най-големия спецялист неможе да ти отговори. Само някоя врачка има шанс
Коментар
-
извинявай за спама колега,но ако продължаваш да се караш на хората едва ли ще ти помогнат...Първоначално публикуван от fanfan Преглед на мнениеколега,аз вра4ка не ми трЯБВА ЗА ДА РАЗБЕРА 4Е МИ Е; ЗАМИНАЛ; ЕЛ БЛОК.ТАРСЯ ПРИ4ИНАТА ! ДВАТА РЕЗИСТОРА ВОДЕЩТИ КЪМ ДАТ4ИКА НА ХОЛМ СА ИЗГОРЕЛИ!!!!АКО СЛОЖА НОВА ЕЛЕКТРОНИКА ДА НЕ ИЗГОРИ И ТЯ???
Коментар
-
- Прочети си внимателно първия пост и ще разбереш че задаваш въпрос на който само врачка може да отговори, по начина по който си го задал. Звучи като "нещо ме сърби, къде да се почеша ???"Първоначално публикуван от fanfan Преглед на мнениеколега,аз вра4ка не ми трЯБВА ЗА ДА РАЗБЕРА 4Е МИ Е; ЗАМИНАЛ; ЕЛ БЛОК.ТАРСЯ ПРИ4ИНАТА ! ДВАТА РЕЗИСТОРА ВОДЕЩТИ КЪМ ДАТ4ИКА НА ХОЛМ СА ИЗГОРЕЛИ!!!!АКО СЛОЖА НОВА ЕЛЕКТРОНИКА ДА НЕ ИЗГОРИ И ТЯ???
- Употребата само на главни букви се води за крещене във форумите. Случайно караш ли се на колегата ?
- Добре дошъл във форума. Имай едно на ум че ако караш с рогата напред няма да се задържиш дълго тук. Ама хич.Издъних се на Тюринг теста
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар