здр колеги-когато наЙ много ми се кара ми се повреди електрониката,има ли нЯкоЙ представа каква е приЧината?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Yamaha WR-400 - проблем с електрониката
Свий
X
-
До: Yamaha WR-400 - проблем с електрониката
Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнениеЕ ако опишеш проблема по подробно може и да се намери някой да ти отговори на въпроса. Така и най-големия спецялист неможе да ти отговори. Само някоя врачка има шанс
Коментар
-
Първоначално публикуван от fanfan Преглед на мнениеколега,аз вра4ка не ми трЯБВА ЗА ДА РАЗБЕРА 4Е МИ Е; ЗАМИНАЛ; ЕЛ БЛОК.ТАРСЯ ПРИ4ИНАТА ! ДВАТА РЕЗИСТОРА ВОДЕЩТИ КЪМ ДАТ4ИКА НА ХОЛМ СА ИЗГОРЕЛИ!!!!АКО СЛОЖА НОВА ЕЛЕКТРОНИКА ДА НЕ ИЗГОРИ И ТЯ???
Коментар
-
Първоначално публикуван от fanfan Преглед на мнениеколега,аз вра4ка не ми трЯБВА ЗА ДА РАЗБЕРА 4Е МИ Е; ЗАМИНАЛ; ЕЛ БЛОК.ТАРСЯ ПРИ4ИНАТА ! ДВАТА РЕЗИСТОРА ВОДЕЩТИ КЪМ ДАТ4ИКА НА ХОЛМ СА ИЗГОРЕЛИ!!!!АКО СЛОЖА НОВА ЕЛЕКТРОНИКА ДА НЕ ИЗГОРИ И ТЯ???
- Употребата само на главни букви се води за крещене във форумите. Случайно караш ли се на колегата ?
- Добре дошъл във форума. Имай едно на ум че ако караш с рогата напред няма да се задържиш дълго тук. Ама хич.Издъних се на Тюринг теста
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар