Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha WR-400 - проблем с електрониката

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Yamaha WR-400 - проблем с електрониката

здр колеги-когато наЙ много ми се кара ми се повреди електрониката,има ли нЯкоЙ представа каква е приЧината?
    Последно редактирано от Goblin; 16-08-08, 16:39.

До: Yamaha WR-400 - проблем с електрониката

Е ако опишеш проблема по подробно може и да се намери някой да ти отговори на въпроса. Така и най-големия спецялист неможе да ти отговори. Само някоя врачка има шанс
    KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

два изгорели резистора засега виждам в ел блок

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
        Е ако опишеш проблема по подробно може и да се намери някой да ти отговори на въпроса. Така и най-големия спецялист неможе да ти отговори. Само някоя врачка има шанс
        колега,аз вра4ка не ми трЯБВА ЗА ДА РАЗБЕРА 4Е МИ Е; ЗАМИНАЛ; ЕЛ БЛОК.ТАРСЯ ПРИ4ИНАТА ! ДВАТА РЕЗИСТОРА ВОДЕЩТИ КЪМ ДАТ4ИКА НА ХОЛМ СА ИЗГОРЕЛИ!!!!АКО СЛОЖА НОВА ЕЛЕКТРОНИКА ДА НЕ ИЗГОРИ И ТЯ???

Коментар

Първоначално публикуван от fanfan Преглед на мнение
          колега,аз вра4ка не ми трЯБВА ЗА ДА РАЗБЕРА 4Е МИ Е; ЗАМИНАЛ; ЕЛ БЛОК.ТАРСЯ ПРИ4ИНАТА ! ДВАТА РЕЗИСТОРА ВОДЕЩТИ КЪМ ДАТ4ИКА НА ХОЛМ СА ИЗГОРЕЛИ!!!!АКО СЛОЖА НОВА ЕЛЕКТРОНИКА ДА НЕ ИЗГОРИ И ТЯ???
          извинявай за спама колега,но ако продължаваш да се караш на хората едва ли ще ти помогнат...

Коментар

Първоначално публикуван от fanfan Преглед на мнение
            - Прочети си внимателно първия пост и ще разбереш че задаваш въпрос на който само врачка може да отговори, по начина по който си го задал. Звучи като "нещо ме сърби, къде да се почеша ???"

- Употребата само на главни букви се води за крещене във форумите. Случайно караш ли се на колегата ?

- Добре дошъл във форума. Имай едно на ум че ако караш с рогата напред няма да се задържиш дълго тук. Ама хич.
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X