Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво ще стане ако си пробия ауспуха

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Какво ще стане ако си пробия ауспуха

Продава се ама незнам колко пари е ас не съм слагал.
    LIVE TO RIDE/RIDE TO LIVE

Коментар

да не би да е това http://www.pwccost.com/shopping/prom...TM_Motorcycles

Коментар

Моето гърне е с диаметър 8 см. и като му сваля минимума според твоята схема, което е 6 см. означава,4е трябва да сложа тръба с диаметър 2 см. Нещо не съм съгласен за 650 куб. мотор
        [URL="http://slackpack.net/?q=node/388"]
        [/URL]

Коментар

Вижте сега.
          Като сте решили да правите нещата по нашенски , да ви пусна няколко подсказки:

1. Най лесно е да се ползва готово гърне за кола - средно /право/ 20тина лв. - цепи се , вътре има перфорирана тръба и вата + двата капака. Остава само да се намери подходяща тръба за отвън - за касота. А може да си се ползва и така но на задния край трябва да се сложи стеснение /spark arrester/.

2. На перфорираната тръба - вътрешната е добре да се направи стеснение /фрасваш с чука приблизително към средата/ . Това стеснение обаче е важно точно за да поспъне газовете и да добие басово звучене и е най добре да се копира размера и т.н. от марков ауспух.

3. Изобщо най добрия вариант е да се изкопира всеки размер и материал от истински ауспух и тогава има вариант нещата да не се оакат. При това е добре като се копира да се знае ,че производителя е препоръчал това гърне за твоя мотор......

Абеее .... на Бойко на мотора гърнето е японско /ако още е същото/ и пак разтопи тръбата /алуминиевата/ та я сменях със стоманена.

Аз лично карам с оригинално Gianelli. Това е.

П.П. Всичко това се отнасяше само за четритактови. За цвайтактерите - не пип ,че пляс, щото цафарата му е половин двигателя. Тях само периодически може да ги изпичате /подпалвате/ или както там му викат.
          Последно редактирано от Жоро Нешев; 29-07-08, 21:20.
          0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Мн хитро ами това нещо ще прецака ли мотора или пак ще трябват центровки на карбъратора ????

Коментар

Първоначално публикуван от BoykoVS Преглед на мнение
              Моето гърне е с диаметър 8 см. и като му сваля минимума според твоята схема, което е 6 см. означава,4е трябва да сложа тръба с диаметър 2 см. Нещо не съм съгласен за 650 куб. мотор

Ем незнам за теб мойто на хр-а беше 12см вътрешната ми е 4см и между нея има 4см и мнооого мноого вата и стана перфектно . Атова с смачкването на тръбата в средата не ми беше описано но и без него нямаше проблем.
              LIVE TO RIDE/RIDE TO LIVE

Коментар

Ако копираш всичко едно към едно и намериш препоръките на производителя за реглажи , жигльори , въздушни филтри и т.н. почти не може да сбъркаш.

Втори вариант - газанализатор - преди да правиш каквото и да било и след това почваш да гониш същите резултати с реглажи.

Как да ти кажа , теорията по въпроса е огромна и аз не съм кой знае какъв капацитет. Само практикувам самоделство.
                0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Гърнето още е същото (алуминиево) и не мисля да го сменям и да се занимавам с ръжда Виждал съм направено ново (отворено) гърне и след 1 седмица пусна ръжда,а беше пръскано против ръжда. Искам само да му сложа вата.
                  [URL="http://slackpack.net/?q=node/388"]
                  [/URL]

Коментар

Е това твойто ще заприлича малко на оня виц за гинеколога дето се преквалифицирал на автомонтьор и му дали направо 7ми разряд щото направил основен ремонт ама през ауспуха.

Търси перфорирана тръба с външен диаметър равен на твоя вътрешен и след това яко ти дупе.
                    0888932647

Коментар

Не прави тази глупост.Явно скаш повече да ти гърми обаче звука няма да е като на истинска спортна генерация, която е много пари.

Коментар

Здравеите.Аз изкам да ви питам как да направя така че да заглуша шума . Чух че се слагала някаква вата ? Мерси предварително !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X