Здравейте колеги, трябва ми някой които да сподели с мен електрониката за XR400 за малко просто да пробваме с неговата електроника дали ще запали.Случая е следния. При последното каране удавих мотора в една яка локва, но успях да го задържа да не изгасне и с много пукане се прибрах ме.След това като отворих въздушния филтър вътре имаше едно кило кал. И почнах с разглобяването.Свалих карбуратура и главата, изчистих ги, смених гумичките на клапаните и започна сглобяването. Като всичко това се извършва след внимателно четене на сервизната книжка.Обаче след сглобката мотора отказа да запали, само при дърпане и пълна газ припуква и то повече в ауспуха.Последваха няколко разглобявания и проверки да не сме зацепили грешно веригата, но като я преместим с един зъб белезите бягат много, така че не е от това.Водих го при Еди и те ми казаха че според тях(без да са го отваряли) е електрониката, но намя как да я проверят. За това се обръщам със зов за помощ, ако някои има същия мотор в София просто да свалим неговта електроника за проба.
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
Коментар