Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся части за Aprilia Pegaso 650 - Rotax 655

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся части за Aprilia Pegaso 650 - Rotax 655

Колеги,

Сведох частите до възможния минимум.
    Моля помогнете да попълня целия комплект и да си съживя Пегаската.
    Нужен ми е статора (МАГНЕТА) със заобикалящите го болтчета, гайки, шайби и планки.Отдолу в схемата е маркирано в червено това, което ми липсва.

Предварително благодаря и специални благодарности на Камен от Варна.

Калоян - София
    0897223576
    Aprilia Pegaso 650 - 1997.

До: Търся части за Aprilia Pegaso 650 - Rotax 655

Е хайде де никой ли не може да предложи дори и сервиз, където да погледна. Сега издиравам координатите на сервиза в Бобошево и на сервиза, където полицайте си поправят Ф650-ките
    Лека полека свеждам частите до минимум.
    Последните, които ми липсват са отбелязани отдолу на схемата.
    Хайде подайте ръка. Това не са части, които се развалят. Обикновенно хората, на които се е налагало да оправят бендикси направо купуват цял двигател или комплект магнет с бендикс.
    Все на някой трябва да му е останал стария ротор.

Предварително Благодаря!

Коментар

Пич не че искам да те притеснявам ама за тия маторетки верваи ми е доста сложна откъм частите и аз я имам същата гад и предишния тъп собственик ми натегнал ангренажа на макс и ми се скапа колелото на раззпределителя търсих части и нищо всеки си дига раменете и прочие накрая викнах неволята и хаиде едно чертежче на компа (отне ми около 4 часа ) и хоп при един приятел на нишкова ерозия и ся си имам ново ангренажно колело само за 180 лева така че свиркай ако имаш нужда от неква помощ

Коментар

Много добре го описа приятел, всички вдигат рамени и никой не може да помогне. Равам се че си успял да си съживиш машинката. Браво наиситна мисля, че си направил най-добото. Моя случай е малко по-различен, защото нямам частите за да взема размерността им. Просто липсват. Така го купих. Но и да речем, че ги имам пак е проблем защото това си е електроника! То там са магнити, на определени места със определена сила и май е доста сложно. Ако мислиш, че може да се направи магнет и хъб за магнета нека да говориме с твоя човек.
        Аз се надявам да намеря, някой колега, който си е купил цял двигател за части или цял комплект бендикс с хъб, и магнет за да ми продаде старите си, но уви до сега нищо сериозно!
        Искам да те помоля ако познаваш, някой колега с пегасо да го питаш магнет и хъб. Все пак не сме чак толкова много и е редно да се запознаем и да обменяме опит.

Предваритлно благодаря.
        Vladaeca

Коментар

Ще разпитам тук там ама ништо не обещавам а не може ли да се пригоди нещо от няква японска или китайска машинка?

Коментар

Здрвейте колеги,

Вчера закупих и последните части за моята Пегаскa.
            Искам специално да благодария на Камен от Варна и на Илиян от София. Те са супер пичове, защото не направиха опит да спекулират с цените при положение, че аз нямах друга алтернатива.
            Ако има повече хора като тях на всички ще ни е по-лесно.

Сега моторетката е в бокса и чака да бъде отремонтирана. Днес си купувам Локтайт 648 както е описано в инструкциите за сглобяване. Залепвам болтчета, винтчета, ротори и квото там и има и ще се надявам събота и неделя да покарам.

Искам да благодаря на всички за съпричастността и оказаната помощ.

Скоро ще пиша отново!

vladaeca

Коментар

Колеги има шоурум на Априля по пътя за Каменар след Вятърната мелница. Там могат с поръчка да вкарат части. /в Варна /
              Безавариино

Коментар

Първоначално публикуван от Marinur Преглед на мнение
                Колеги има шоурум на Априля по пътя за Каменар след Вятърната мелница. Там могат с поръчка да вкарат части. /в Варна /
                Безавариино
                Дай някой адрес ,телефон ,имеил ,линк.

Коментар

crazyfox.info

Това е сайтът но не са го направили както трябва..
                  Ето това е обява в мобилето (тяхна)

Допълнителна информация:
                  Ние разполагаме с голяма гама мотоциклети, както и всички нужни аксесоари за тях! ! ! Мото-Шоурум 'Crazy Fox Motors' град Варна ул. Прилеп 173 бизнес комплекс 'BEE GARDEN' партерен етаж (по пътя за с. Каменар) тел. за контакти: 0888804654 www. CrazyFox. info www. crazyfox. mobile. bg

Продавач:
                  Регион: Варна
                  тел.: 0888205488
                  www.crazyfox.mobile.bg
                  В този свят се живее и умира само по веднъж - очаквам и за двете поне номинаций за "Оскар"
                  Варна, Сузуки ДР650РС

Коментар

Забравих само да спомена че основните им марки са Yamaha, Honda, Kawasaki, Aprilia но имат и др марки като Keeway и др, пък и да нямат мотори на марката може да поръчат части, предлагат и сервис на място. Мисля че са мн добри момчетата
                    В този свят се живее и умира само по веднъж - очаквам и за двете поне номинаций за "Оскар"
                    Варна, Сузуки ДР650РС

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X