Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо тракаше мотора ми XR 400 R

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Защо тракаше мотора ми XR 400 R

Привет на всички ендуристи и кросисти. Преди дестина дена писах за проблема с XR ми.
    http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=34464
    Оказа се че пружината на оптегача на ангренажната верига се е скъсала при което самата верига е удряла капака на главата, а и самия оптегач, който опира във веригата се мятал както си иска. Добре че японците така са направили капака, че дори олабена верига трудно да прескочи.
    Това беше възможно най-добрият вариант. Просто пружината се накъси с около 2 см но мисля че това не е проблем. Сега мотора е пушка.
    Така че ако на някого мотора трака в областта на главата, пък иначе върви без проблем може би е добре да се погледне първо обтегача. Някой от вас така и ме посъветваха и излязоха прави.
    Надявам се да нямам повече проблеми иначе пак ще пиша.
    Прикачени файлове
    [IMG]http://media.snimka.bg/8339/022934139-big.jpg?r=0[/IMG] Kакто искате да постъпват с вас човеците, тъй и вие постъпвайте с тях! (Библията)

До: Защо тракаше мотора ми XR 400 R

То не беха декомпресори,бутални болтове и др. , а то какво се оказа?Мисля ,че някаде писах,че се обзалагам за ангренажна верига или обтегач.

Коментар

и аз съм на същото мнение по скоро веригата

Коментар

Затова най-добрата диагностика се прави на разглобено,тогава нещата стават ясни на 100%. А варианти на диагностика по интернет са смехотворни. Когато човек си разглобява мотора веднъж годишно за профилактичен преглед повечето от проблемите могат да се хванат в зародиш и да се предотврати "големият гръм" .
        Стефан Дянков

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X