Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сегменти от каде ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сегменти от каде ?

Здравейте! Проблема ми е следния , от около 3 седмици мотора ми стои разглобен поради това че никаде немога да намеря сегменти за това се обръщам с молба някой дами помогне .. мотора е Хонда ХЛ 600 с размер на буталото 97мм .
    Ходих в хонда и ми казаха че въобще не се знае дали ще могат да ги доставят ..
    След това отидох до Ваня на пиротска и поръчах на нея чаках извстно време и тя ми донесе сегменти за 100мм бутало върнах ги и поръчахме пак само че след седмица, демек днес ми каза че пак са и донесли за 100мм бутало .... и незнам какво да правя кажете каде мога да отида и да поръчам освен на тези двете места ако няма никаде последна надежда е хонда по някаква случайност ,както каза една от продавачките там да се доставят ?

До: Сегменти от каде ?

Оригинални сегменти за Хонда можеш да си поръчаш от магазин Макея В.Терново -оригинални .Аз миналата седмица вземах за ХР 400 за 83 лв.....мисля бяха .Звънкай на този телефон- 0888507579. Дори този път доставката беше много бърза около седмица.
    Стефан Дянков

Коментар

От Бултрако, на Бъкстон, в София. Чакаш една седмица и имаш оригиналните части
      Живей за всеки дъх!

Коментар

Благодаря ви много утре ще се обадя да видя какво ще ми кажат и ще пиша .

Коментар

Аз миналата година си поръчах за същия мотор от Бултрако и съм много доволен, мисля че бяха към 100 лв - оригинални на Хонда.
          Honda XL600LM, 1987
          Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
          Opel Frontera B Sport, Y22DTH, 2003

Коментар

Първоначално публикуван от Ivaylo Ignatov Преглед на мнение
            Ходих в хонда и ми казаха че въобще не се знае дали ще могат да ги доставят ...
            Къде в Хонда колега? За Бултрако София ли говориш?
            И те ако немогат да ти доставят сегменти, незнам....

А на diskusa да кажа, че всички магазинери поръчват стока от Бултрако и препродават - това за Хонда разбирасе.... т.е. ако има в Макеята, значи има и в Бултрако

А дали сегментите на ХЛ не са взаимозаменяеми с такива от ХР! Щото и двата са с размери 97х80/диаметър-ход
            Предполагам, че няма да е проблем да се заменят...

Иначе 100мм са на Доминатора. Познавам един пич от Благоевград, дето си разтърга цилиндъра(именно на ХЛ) и му сложи бутало от Доминатор 100мм
            Последно редактирано от Жоро Донечки; 11-06-08, 14:45.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение

А на diskusa да кажа, че всички магазинери поръчват стока от Бултрако и препродават - това за Хонда разбирасе.... т.е. ако има в Макеята, значи има и в Бултрако
              Може би си прав,но цената им е добра,защото на други места ми искаха 120 лв.Не знам може в Бултрако да са по-евтини,ако колегата вземе от там нека каже тук колко струват.
              Стефан Дянков

Коментар

Sujalqvam no ne6to nemoga da pi6a na kirilica ?

Blagodarq na vsi4ki za mestata na koito me naso4ihte nakraq se okaza 4e edin priqtel donese ot greece i vsichko se opravi

Tochno za bultrako govoreh i mi kazaha 4e moje i da dostavqt moje i da nqma v nikomotor mi kazaha ne pove4e ot 120lv po drugi mesta ne sum tursil i nemoga da kaja ceni .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X