Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за Ямаха ВР450

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за Ямаха ВР450

Въпроса ми е на какво може да се дължи трудното палене и при студен и при топъл двигател?А също и мененето на оборотите,ако се настрой да са добре като е студен са високи като загрее, а ако са добре при топъл като е студен гасне?При палене винаги ли трябва да се навива ръчката на газта 2-3-ри пъти и да се държи обогатителя?
    [IMG]http://store.picbg.net/pubpic/B2/4C/dd3f0e843d6fb24c.gif[/IMG]

До: Въпрос за Ямаха ВР450

Първоначално публикуван от ianko Преглед на мнение
    Въпроса ми е на какво може да се дължи трудното палене и при студен и при топъл двигател?А също и мененето на оборотите,ако се настрой да са добре като е студен са високи като загрее, а ако са добре при топъл като е студен гасне?При палене винаги ли трябва да се навива ръчката на газта 2-3-ри пъти и да се държи обогатителя?
    Колега провери клапаните мисля че от това може да мени оборотите

Коментар

До: Въпрос за Ямаха ВР450

Първоначално публикуван от ianko Преглед на мнение
      Карбуратора на 100%,по точно дросела предполагам е износен и несе движи плавно нагоре надолу.При тези карбуратори-Кеихин това им е болката.Разглоби го, почисти го и обърни внимание на клапата.Тя е от две части и основната е с 4 колеленца и се движи нагоре надолу.Втората част се залепя към първата и има едно много тънко гумено маслоустойчиво О-пръстенче.Прегледай го дали е там и на пластинката която е там погледни да не са станали канали,които не и позволяват да се движи нормално.
      Не се занимавай с никакви клапани,това е Ямаха и в това отношение е желязна.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X